keskiviikko 24. helmikuuta 2010

Pitkästä aikaa! Tekniset ongelmat ohi!

Tervehdys armaat blogilukijat!

Olen valitettavasti teknisistä syistä joutunut jättämään bloggailun vähäksi aikaa, tietokoneeni on kiukutellut niin tämän kuin muutaman muun sivuston kanssa enkä ole saanut juuri mitään auki/aina mennyt jotain pilalle ja tekniikkanero kun en ole, on mennyt aikaa fiksaamiseen ja vihdoin kaikkien vippaskonstien jälkeen täällä ollaan taas!

Olen saanut jonkinverran palautetta ja kyselyitä olenko lopettanut bloggaamisen, en siis tietenkään vaan olen ollut pakotetulla tauolla. Yritän korvata näitä aikoja kirjoittamalla enempi vastaisuudessa, juttuaiheita ja kuvia on onneksi jonkun verran valmiina, kunhan saan varakoneelta siirrettyä tänne..

Muutakin on tapahtunut! Lahden sijaan minut voi bongata nykyisin lähinnä Helsingistä joten sillä suunnalla saattaa "joutua" (päästä, tietysti ;) ) asiakkaakseni jos sattuu oikeaan paikkaan törmäämään. Blogista sen verran, että aion keskittyä hiustenlaittoon ihan kiinnostuksen ja ammatin puolesta ja rakkaaseen intohimooni kosmetiikkaan ja meikkeihin. Kynsijuttuja saattaa olla vähän vähemmän tulevaisuudessa, ellen nyt sit saa uusia kynsiä jostain kun omat mokomat meni kaikki melkein katkeamaan, täytyy siis aloittaa säännöllinen vitamiinikuuri ettei pääse tapahtumaan uudestaan ja yksinkertaisesti kasvattaa takaisin. Jos uskallan voin tietty esitellä näitä nysiä jos välttämättä haluatte :) Aion myös kertoa lisää kokemuksiani kokeilemistani tuotteista, ja etenkin tukkajuttuja ja meikkikuvia on toivottu lisää, joten niihin koitan nyt etenkin kun alkuun taas pääsee keskittyä. Kiitoksia kärsivällisyydestä armaille lukijoille jotka ovat jaksaneet ottaa yhteyttä ja pitää huolta, koitan palkita kärsivällisyytenne parhaani mukaan :)

Risooko ketään muuta tämä talvi? Mä kaipaan aurinkoa, jos sitä ei ala näkymään painelen kyllä solariumiin saamaan vähän valoterapiaa. 

Ei kommentteja: