torstai 25. helmikuuta 2010

Uusia vauvoja Dior-friikin paapottavaksi tulossa :)

Mä järkkäsin itseni shoppailulakkoon tuossa, mutta armas aviomieheni nyt heltyi ja oli pahoillaan kun myin osan Diorin viisikoista pois, ja osti mulle 2 palettia ja annoin itselleni luvan vähän kerryttää varastoja.

Nämä ovat tulleet viime aikoina, kaikki siis Diorin viisikoita. Varsinaisia esittelyjä, swatcheja ja meikkikuvia luvassa myöhemmin. Ajattelin myös koota kaikki vauvat yhteen ja työstää perhe-esittelyä.

PURPLE CRYSTAL 169Joululookin 2009 vaaleampi paletti, sävyistä löytyy minttua, hassua persikkaa ja violettia. Tosi suloinen, ja tällä saa hurjan kivoja meikkejä tehtyä! En muista ehdinkö tätä jo tänne hypettää, mutta koska viime kerrasta on niin paljon aikaa niin olkoon nyt kertaus äitinä opintojen.


PINK MAY 909 (x2)

 
(kuva lainattu temptaliasta)

Tätähän mä olen himoinnut jo ties kuinka kauan eikä löytäminen ole ollut kovin helppoa, ainakaan järkevään hintaan! Nyt mulla kävikin tuuri ja löysin peräti kaksi kappaletta suunnilleen siihen hintaan mihin yhden normaalisti! Tälle on siis varakappale, ja syytä ollakin, koska käyttöä tulee takuulla olemaan. Yksistään mun tyyliin liian vaalea, mutta kaikki sävyistä on sellaisia mitä tulen takuulla käyttämään yhdistettynä muihin luomiväreihin, joten oli juuri niin nappiostos kuin oletinkin olevan.Sävyinä on lämmin valkoinen (kultataittoinen), suloinen vaaleanpunainen, persikka, vaaleampi ja tummempi lila.

WATER MIST 180

Yllättäjä! Tätä en ollut harkinnut, mutta sävyt tuntuivat hurjan kivoilta ja kaiken hohdon keskellä kaipasin jotain hillitympiä sävyjä, tässä niitä siis on. Sävyistä löytyy tummaa sinistä, tummahkoa siniviolettia, sinertävänharmaata, vaaleansinistä ja pehmeää valkoista. Tällä saa yllättävän kivoja ja erilaisia meikkejä aikaiseksi! Tätä olen käyttänyt jo enempi kuin Pink Mayta!Tulossa lähiaikoina olisi seuraavat:

ELECTRIC LIGHTS 259 (/kesä -09)
 
(kuva temptaliasta)

Tämähän on kans näitä mikä mua ei pitänyt kiinnostaa mutta verrattuna nyt muihin sinisiin, tämä ihana sini-turkoosi-paletti onkin juuri minua varten. Siniharmaat yms ei näissä silmissä toimi mutta turkoosit kylläkin, ja miksei kirkkaammat siniset. Olen myös niitä harvoja jotka tykkäävät Diorin Blue Croisette-paletista, tämä tietysti on laadultaan parempi kuin se, mutta sävyillä saattaa olla samanlaisia ilmeitä. Muuten siis sinista ja turkoosia, lisänä hopea ja tumma sinivioletti mikä on hauska lisä sinänsä. Tämä kotiutuu lähiaikoina.
SMOKY CRYSTAL 089 (/Joulu-09),Tätäkään mun EI pitänyt ostaa.. Ostinpa sit kuitenkin. Kun se on nätti, ja olen huomannut kauhukseni että mulla ei ole enää tummia luomivärejä juuri ollenkaan (ja mun meikkauksilla ne on ihan ehdottomia), tästä löytyy niitäkin, ja tämä vieläpä jatkaa polkua minkä Earth Reflection on viitoittanut, vaikka erilainen onkin. ER on kuitenkin supermonitoimipaletti joka toimii joka tilanteesta, toivon tästä tulevan jotain saman suuntaista. Sävyinä löytyy kultaa, pinkkiä (jotkut tosin mieltävät sen violetiksi, no, katsotaan), harmaata, tummempaa harmaata ja ruskeaa.

Nämä pienokaiset siis pääsevät mamin hellään huomaan lähiaikoina, ylempänä olevat siis ovat kotiutuneet jo. Seuraavana ostoslistalla on Mystic Smokys, Pearl Glow ollut harkinnan alla vaikka kevään paletit ei oikein napanneet, ja koska tarvitsen jotain vihreää on mun saatavana lähiaikoina Mystic Jade tai Tropical Lights. :) Muuten suuntaan katseen kohti kesän tulevia paletteja ja oikeastaan jo seuraavaa syksyä, tämä vuosi alkanut lupaavammin meille lämpimämpien sävyjen ystäville kuin vertaa edelliseen, ja nuo pitsipaletit ei nyt olleet ehkä se juttu ainakaan mulle..

Odotanpa innolla että pääsen kunnolla testaamaan jo saapuneita paletteja (ja etenkin niitä saapuvia koska olenhan mä noihin tutustunut jo!) ja esittelemään ne teillekin :)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva että olet takaisin "linjoilla" :)