lauantai 14. marraskuuta 2009

FOTD: Kuparia,sinistä ja superiloinen kamerayllätys

Kukkeliskuu ja hyvää viikonloppua! Miten meinaatte viikonloppunne viettää? :)

Tiedättekö mitä mä sain!!! UUDEN KAMERAN!! Se tarkoittaa enemmän ja parempia kuvia! Ei tarvitse käytellä puhelinta (vaikka n97 kamera onkin ihan hyvä, pisteet sille sen suhteen) tai vanhaa huterasti toimivaa kameraa kun on nyt uusi entistä ehompi peli. Joulupukki toi eilen, sain aika järkytyksen kun tiesin että tukkajutut oli tulleet, sitten näinkin kotona toisenkin saapumisilmoituksen firmalta jolta en itse ollut tilannut mitään mutta oma nimi siinä kuitenkin oli, ja voi sitä riemun määrää nähtyäni mitä sieltä paketista paljastui! :) Täysin odottamatta, se kamera minkä perään olin haikaillut. Olen ilmeisesti ollut kiltti tyttö tänä vuonna. Sain myös toisen "bonuspaketin" Helsingin reissullani, sain mustetta printteriini mikä on enemmän kuin hienoa, koska on portfolio koulua varten työn alla, samasta paketista paljastui myös todella kiinnostava kirja, Vaihtaahan Kameleonttikin väriään. Kirjoittajana Raija Kara ja kumppanit, kirja käsittelee kosmeettisten aineiden sisältöä ym.

Niin, sitten tosiaan ne tukkajutut. Aiemmin jo kirjoittelin odotuslistani, ja nyt ne kaikki olivat saapuneet perille, noin viikossa tilauksesta. Paketeista paljastuivat siis Tigin Oatmeal&Honey-hoitoaine 750ml, Joico K-Pak Reconstructor 1000ml, L'anza Protein Plus-shampoo 300ml, Redken All Soft conditioner ja Velvet Whip-jätettävä. Tilasin hairsupermarket.comista muut ja Redkenit tulivat feelunique.com-puodista.




Mulla on  nyt paljon jäsentelemätöntä asiaa mutta yritän olla tumppaamatta kaikkea samaan postaukseen.. pitää varmaan kehitellä myös uusia tunnisteita mikä helpottaa blogin seuraamista (ja pitämistä), pohdin tänään koulusta tullessani mitkä mahtaisi olla hyviä mutta saahan niitä kai muokattua jälkeenpäin jos ei miellytäkään.

Sitten päivän meikkiin!

Sain jo eilen illalla nukkumaan mennessäni vision tummasta silmämeikistä mikä on muuten sininen, mutta rajaus ja varjostukset/häivytykset kuparia ja ruskeaa. En ole kovin sininen ihminen muuten, mutta voin paljastaa rakastavani tässä meikissä käyttämääni sinistä luomiväriä, siniset on myös mainioita ruskeiden, persikoiden ja punertavien luomivärien kanssa. Pääsin muuten hyvästä syystä testailemaan uutta kameraakin. :)



 

Ihan oikein ei värit noissakaan kuvissa toistu, vahvemmat oikeasti ja värierot tulivat selkeämmin esiin.. Ihan kiva, maanläheinen meikki joka tapauksessa, tumma mutta hillitty :)

Tässä käytetyt tuotteet:


Vasemmalla ylhäällä MACin Fluidlinet Blitz&Glitz ja Richground, sitten Estee Lauderin paletti (meikissä käytettiin oikean yläkulman ja 2. rivin 2.sävyä vasemmalta katsottuna, korostukset ylin sävy vasemmalta), sitten MAC e/s Cranberry, MUS Crystal Queen, MAC Myth ja Elizabeth Arden high shine lip gloss 10, Helena Rubinstein LQFB ja rajauskynä.

..tässä oli vielä kokonaamakuva, mutta katsoin parhaaksi poistaa sen kun silmäpussit ja ilme ylitti kaikki mahdolliset hyvän maun rajat :D

2 kommenttia:

Mai kirjoitti...

Onpas äkänen ilme :D Mutta tosi nätti silmämeikki, erityisesti tykkään tuosta rajauksesta, hienon värinen!

Unnu kirjoitti...

Oih, ihana silmämeikki! Tätä kokeilen viikonloppuna baari-lookkina :)