maanantai 2. marraskuuta 2009

Sunset Cafe vs. Pink Idol

Dior-esittelyä ja vertailua!

Simmuissa on siis kahta ihanaista palettia, vasemmassa Sunset Cafe ja oikeassa Pink Idol. Molemmat lukeutuu lemppareihini, vähän vaaleampia kokonaisilmeeltään kuin yleensä käyttämäni meikit, mutta aivan välttämättä edes minä en lisäile näihin mitään sen kummempia kuin ehkä rajaukset. Ja mainittakoon että Mr Sunshine tykkää molemmista, mutta etenkin Pink Idolista parin erikoisen sävynsä takia, tämä on luonnollisesti erittäin tärkeä tieto ;)

Tässä olisi kuvia!


                           Tässä siis molemmat:


 


Pink Idol yksinään:
 
 


Ja Sunset Cafe yksinään: (miksi tää eka kuva on tän värinen??)
 
 




Kummasta tykkäätte enemmän?

Mä tykkään tosiaan molemmista, mutta jos aivan pakko on valita niin.. En osaa :D Pink Idol sävyjensä ja Sunset Cafe monikäyttöisyytensä puolesta. Ehkä mä kallistun Pink Idolin puolelle kuitenkin kokonaisuudessaan. Eivät ne tietenkään samanlaisia ole joten ihan täysin ei voi verrata, mutta tummuusasteeltaan riittävän lähellä toisiaan, molemmissa persikkapinkki (sijoitettu muuten samaan kohtaan luomelle) ja sellainen hassu ei ihan vaalea vaaleanpunainen joka on hieman aprikoosimpi Sunset Cafessa.  Näissä paleteissa huonoimmat sävyt on mielestäni juuri ne vaaleimmat, Sunset Cafessa lisäksi ruskea ja Pink Idolissa vaaleanpunainen.

Mun kohdalla vaalea meikki ei tosiaan tarkoita väritöntä meikkiä, käytän aika paljon juuri vaaleanpunaisia, persikoita, erilaisia kullansävyjä, kermaa/vaniljaa, pronssia, ja silti (riippuen käytetyistä väreistä, juuri vaikkapa kulta+kerma+pronssi) voin käsittää sen helposti nude-meikiksi, kun toiselle nudemeikki tarkoittaa beigeä, harmaata, valkoista ja pehmeää ruskeaa esimerkiksi. Mulla ei muuten taida ollakaan ainuttakaan nudemeikkiä täällä? Pitänee tehdä sellainen.

Nyt kuitenkin varmaan huomaatte että osaan mä meikata hillitymmin ja vaaleamminkin, ei mulla aina ole tummia varjostuksia ja paksuja rajauksia tai glittereitä. ;) Usein on, mutta ei aina. Ja tän tyyliset meikit (rajauksenkin kanssa) on yleensä mr. sunshinen suosiossa muunkin kuin värien osalta, hieman lapsekas nassuni näyttää yleensä vielä lapsekkaammalta, etenkin hipauksella poskipunaa ;) babyface on babyface, toivottavasti multa kysytään papereita joka paikassa vielä kymmenen vuoden päästäkin! :D

Ei kommentteja: