tiistai 3. marraskuuta 2009

FOTD&NOTD ja joutavaa höpinää

Olenko mä hehkuttanut jo että saan Purple Crystalin? Siis ihanan Diorin joululookin toisen paletin? Jos en, niin nytpä tiedätte. Se toinen, Smoky Crystal kiinnosti mua alunperin
enemmän, mutta kun siitä alkoi ilmestyä enemmän kuvia ja swatcheja kiinnostus lopahti, ja viimeistään siinä vaiheessa kun kävin Sokoksella sitä swatchaamassa. Sitä vastoin Purple Crystal ei kiinnostanut ollenkaan, mutta siitä tuli hyvinkin kiinnostava muutaman kuvan perusteella sekä viimeistään swatchailuvaiheessa. Harmaita mulla on jo tarpeeksi joten Smoky on siinä mielessä turha, etenkään kun en niitä kauheasti käytä, Night Butterflyn ja Petal Shinen olen myynyt tän syksyn aikana eteenpäin joten periaatteessa violettipula mulla on, tosin on mulla riittävästi käyttövioletteja mutta ei Diorilta. No, kohta siis on. En malta odottaa!

Sitten itse asiaan, eli tän päivän naamaan. Meikkasin alunalkujaan Diorin Goldfeverillä, joka oli hailakka ja liian tylsä, ja kaupasta tultuani löysin MACin pigmentit  ja sain "hyvän" idean.

Tällaisen: 

 
^tässä kuvassa värit tulee ehkä kauneimmin esiin
 

Olihan nyt varmasti kaikki kuvakulmat? ;) Meikissä käytetty lähinnä MACia, vähän muutakin, lista näyttää tältä:


-Pohjalla MAC Studio Stick foundation NC20 (sama koko kasvoilla)
-liikkuvalla luomella Hillary voidemainen luomiväri, oliivinvihreä, MAC mineralize duosta Illusionary/burning ambition tumma sävy
-kulmaluulla em. duon vaaleampi väri
-luomivaossa Beauty UK-paletista sisempi osa harmaanvihreä, ulompi oliivinvihreä, MAC Old Gold-pigmentti häivytellen ylöspäin (rakastan tätä!)
-Rajaus MAC Fluidline Richground
-Alarajaus MAC Fluidline Blitz&Glitz jonka päällä Old Gold (=tulos iiiiiihana vihreä <3)
-ripsissä Maxfactor Masterpiece MAX
-Rimmel tummanruskea kulmakynä

Ainakin syksyinen jos ei muuta! Ja tuosta Old Goldista tulee tosi ihana riippuen minkä kanssa sitä käyttää, naminami.

Sitten ne kynnet! ylhäällä  niistä olikin jo kuva, tässä vielä toinen


 

Tykkään ite.  Kynsissä OPI NNS, ChG Platinum Gold x2, ChG Spin me round x2 ja Poshe päällä. Halusin hieman tummemman kuin pelkän spin me roundin, mietin mitä laitan alle ja päädyin tuohon. Vähän vielä olisi saanut tummentaa mutta parempi kuitenkin kuin ilman tummempaa lakkaa alla! Ja Platinum Gold on yksinkertaisesti ihana, en meinannut raaskia pyyhkäistä yli mutta hologrammihimo voitti.


Ei kommentteja: