torstai 5. marraskuuta 2009

Feline Blacks with Diamond Gloss eli päivän shoppailuanti

Multa puuttui ripsiväri. En tykännyt siitä aiemmin ostamastani Diorin Iconic waterproofista, ja se lähtee piakkoin uudelle omistajalleen joka varmasti pitää siitä huolta, joten piti saada uusi. Jälleen iski kova kriisi vaihtoehtojen kanssa, olin melko varma että ostaisin HR:n Lash Queenin tai Max Factorin False Lash Effectin tai Diorin normi-Iconicin, mutta koska sen mitä ilmeisimmin saan ikäänkuin lahjana se oli poisluettu.

Jäljelle jäi siis LQ tai FLE. Suuntana oli Stockmann Beauty (josta yritin bongailla hajaviisikoita, Electric Lightsia oli muttei mitään kiintoistaa), ja annoin mahdollisuuden vielä useille muille ja kakkossuosikiksi nousikin Lancomen Hypnose Drama, mutta päätin sit ostaa tällaisen, ja siinä sai vielä kivoja kaupanpäällisiä mukana!


Eli Helena Rubinsteinin Lash Queenin mustempi kissamainen sisko, Feline Blacks. Normaali Lash Queen on kaikkiaa paras mascara kautta aikojen, tässä on himpan erilainen harja ja "syvempi" musta sävy, ilmeisesti vähän sinisempi mikä tekee siitä intensiivisemmän.

Paketti oli siitä kiva että tuli kylkiäisiä mukana (kiva myyjä antoi siis paketin normimascaran sijaan kun on saman hintainen), normaalikokoinen musta rajauskynä sekä silmänympärysvoide. Mitään tuotteista en ole ehtinyt vielä testaamaan, eiköhän tuo aika aika piakkoin huomenissa koita :)

Ja siis, olihan mulla tosiaan ripsareita vielä pyörimässä, mutta suurin osa alkoi olla jo kuivahtaneita tai ne eivät muuten ole hyviä käytössä = turhia. Sattui vielä saamaan 20% alennusta joten kaupanpäällisineen on mielestäni ihan hyvä ostos :) + Tottakai se, että tämä on luultavasti yhtä hyvä kuin HG-mascarani.

Ruokaostoksilla kuljin myös Cittarin poistokorin ohi ja mukaan tarttui vielä Nivean Diamond Gloss-suihke, hintaa oli ruhtinaalliset 2e. INCIä en katsellut kaupassa muta kotona huomasin että alkoholi oli kyllä ensimmäisenä, en kylläkään käytä kiiltosuihkeita kovin usein joten se ei paljon pääse kuivattamaan. Puolikas Tigin Camera Ready mulla onkin, ei muita. Pyrin saamaan hiukseni kiiltäviksi ilman erillisiä kiiltoja :)

Tässä vielä yhteispotretti!


Ei kommentteja: