lauantai 24. lokakuuta 2009

Kaikki kynsilakkani :)

Ajattelin alkaa postailemaan kaappieni sisältöä tänne! Aloitetaanpa kynsilakoista. Ei niitä (vielä) riittävästi ole, eikä ainakaan niin että määrä ja haluamani lakat vastaisivat toisiaan, ts. turhia lakkoja on paljon ja niitä mitkä mielelläni ottaisin puuttuu, voisipa ne vaihtaa toisiinsa.. jokunen on sellainen mitä totuuden nimissä en ole kertaakaan  käyttänyt, korkeintaan kynnelle kokeillut.

Moniin muihin kynsifriikkeihin verrattuna mun kokoelma on hyvin pieni, tosin karttuu pikkuhiljaa koko ajan :) Senpä takia jos sinulta löytyy esim. OPIn DS-lakkoja, muita OPIn lakkoja China Glazea, Color Clubia, Orlya tms. etkä tee niillä mitään, tarjoa minulle! Voin vaihtaa turhat lakkasi rahaksi ;) Kuvista löytyy myös ns. poistolakat eli jos olet erityisen kiinnostunut jostakin voit kysellä sen perään, mitään varsinaista kirppistä en täällä kyllä ala pitää.

Ja nyt lähti!

HOITOLAKAT



ALUS-ja PÄÄLLYSLAKAT


OPI DS
 


OPI
 

 
 

CHINA GLAZE

holot
 

metalliset
 
muut



COLOR CLUB+essie

 


                  
                                SEKALAISIA


 




Säilytän lakkoja eräässä ns. vitriinikaapissa, KONADit ja koristelakat samassa hyllykössä mutta toisessa paikassa. Koska on hyvä olla jälkiviisas, huomasin että jokunen lakka tuosta vielä uupuu mutta oleellisimmat on varmaankin tuossa. Parista on tuplakappaleet ja Poshea iso pönikkä mutta ne jätin kuvasta pois. :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mitä TÄH...järkyttävän monta lakkapulloa...Mulla on ollut elämäni aikana korkeintaan 7pulloa, joita en oo ees käyttäny:D
Lartsa (tiiät kyl kuka)

Marika kirjoitti...

Kiellän kaiken, etenkin tunnistamiseen liittyvän ;) Mutta katos, eihän noita ole vielä montakaan! verrattuna todellisiin lakkafriikkeihin mä olen vasta pikkukonna, ja noistakin suurin osa on sellaisia mitä en edes käytä.. taisin sanoakin tekstissä että mielellään vaihtaisin käyttämättömät niihin jotka haluaisin :) mulla on kyllä melkeen aina kynsissä lakkaa, ollut varmaan yläasteelta saakka.