lauantai 24. lokakuuta 2009

Gold with Violet

Mulla oli tylsää, joten iltapuhteiksi räpelsin sitten pikameikin käyttämällä väreinä kultaa ja violettia. Oli MACin Beautiful Iris testaamatta, joten tässäpä oiva tilaisuus. Varoitan jo etukäteen; Ripset ovat lievästi sanottuna hirveät. Kello on tosiaan lähemmäs 2 yöllä ja päivällä oli ripsiväriä ripsissä jota en ollut vielä pessyt pois vaan kasasin meikin ikäänkuin vanhan meikin päälle, jos siis olet allerginen kökköripsille en suosittele katsomaan kuvia! ;)



 

 

 


Silmien väri tulee nätisti joissain kyllä esiin! Vaikka itse sanonkin.

Meikissä on käytetty pohjana Grimas B1 ja Cliniquen puuteri 01, pohjustuksena liikkuvalla luomella Hillary voidemainen luomiväri sinertävän lila, jonka päälle taputeltu MAC Beautiful Iris koko luomelle sekä IsaDoran nelikosta lämpimähköä tummaa violettia ulkonurkkaan ja sivulle ulospäin. Silmän sisänurkassa ja kulmaluulla on Dior Earth Reflection-viisikon kultaa ja parissa kohtaa valkoista, luomivaosta kulmaluulle päin on Diorin Golds-paletista ulkonurkassa tummaa punertavaa kultaa ja keski-sisänurkassa keskivaalea kulta, häivytetty aavistuksen ylöspäin vaaleimmalla kullan sävyllä. Alaluomella on ulkonurkassa samat Golds-paletin sävyt punertava kulta ja keskikulta, häivytetty hiukan alaspäin sillä vaaleimmalla kullalla. Rajauksina Golden Rose musta yläluomen ripsirajassa, Golden Rose Metallic Eyelinerit kulta ja lila, kulta ylhäällä mustan rajauksen yläpuolella ja lila alaluomen ripsirajassa. Niin juu, Anytimen mustalla kajalilla alaluomen sisärajaus. Sellainen sekametelisoppa!

Meikki on huitaistu pikaisesti ja häivyttelyitä ei tosiaan hirveästi ole tehty, perfektionistina löysinkin jo muutaman kohdan minkä olisi voinut tehdä paremmin mutta kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen ja yhdistelmä on kiva, ei ihan tavanomainen. :)

2 kommenttia:

Charming Nails kirjoitti...

Tykkään sun meikeistä, ne on näyttäviä ja taidolla tehtyjä :)

Marika kirjoitti...

Voi kiitoksia CN! :) <3