perjantai 23. lokakuuta 2009

Nailetc:n paketti haettu





Jee! Kävin Postissa, kun olivat lähestyneet lappusella, ja sainpas Nailetc:n tilauksen vihdoinkin! Kuten jo aiemmin paketista löytyi;
OPI DS-lakat Glamour ja Fantasy, China Glaze Khrome collectionin Hi-Tek ja Metallic Muse, ja 2x OPIn Natural Nail Streghtener.

Pakkohan niitä oli päästä testaamaan, en vielä ole päättänyt millä lakkaan kynnet, varmaan jommallakummalla DS-lakalla kuitenkin.. Tai sit jollain muulla paketin ulkopuolisella. Tässäpä alustavat swatchailut, sutaistu vaan nopeasti ja sen kyllä huomaa jäljestä :)


Ylhäältä alas: DS Glamour x2, HI-TEKx1, Metallic Muse x1, DS Fantasy x1+ Glamour x1



Peukalossa DS Fantasy yksinään.

Alustavat arvioinnit ovat tosi pikaisia päätelmiä, mielipide voi siis muuttua, mutta Chinat on molemmat kivoja kuten odotinkin, ja varmasti hankin muitakin tän odottamani kokoelman lakkoja, DS Glamourilta odotin paljon, että se olisi enempi Fantasyn värinen mutta se olikin haaleampi eikä hirveän peittäväkään, tuli mieleen vähän China Glazen 2Nite. DS Fantasy on täydellinen sininen! Mä en tykkää kauheasti sinisestä mutta tämä on todella upea, melkeinpä rakastan tätä! Ja tätä ja Glamouria yhdistelemällä saa sitten sen tuloksen aikaiseksi mitä Glamourilta odotin, joten sinällään en menettänyt mitään tai ole pettynyt. Fantasyhan ei holoile mutta se ei haittaa, ei niiden kaikkien tarvitsekaan.

Natural Nail Strenghteneria laitoin itseasiassa joka kynnen alle, se kuivui nopeasti ja jätti himpun kiiltävän pinnan. Odotan tältä aika paljon, ja kauan tätä olen kaihonnutkin, kiitos vaan Charming Nails:in hehkutuksien ;) Sen takia ostin tuplakappaleenkin. Toivottavasti mäkin saan nyt hienot kynnet!

Ai niin, itse kaupalle annan ison plussan.. sain nimittäin kaupanpäällisiä! Kynsiviilan! :D mun olisi pitänyt any day now ostaa, mutta olen viivyttänyt kun haluaisin kunnon lasiviilan, mutta en ole vielä löytänyt haluamaani, nythän tuokin on sitten hoidettu taas vähäksi aikaa. Paketti oli myös pakattu erinomaisesti mikä lisää näitä plussapisteitä. :)


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Miten kauan nuo kynsilakat säilyy? Purkissa tietysti lukee että vuoden, mutta varmasti vuosikaudet. Sain näistä kuvista niin paljon inspiraatiota että Laniallakin on jo mukava aloitussetti oman huoneen vitriinikaapissa;D Ne kuluu niin harvoin pikkukynsiin, että menee varmaan tovi ennen kuin saa kulutettua....
Laura