lauantai 31. lokakuuta 2009

Arabic Beauty icons vol 1

Nyt esittelen teille muutamia henkilöitä, jotka ovat Lähi-Idässä enemmän kuin tunnettuja, työstään esim. laulajana tai näyttelijänä tai mallina, mutta myös kauneudestaan.

Lähi-idän naiset kilpailevat mielellään kauneudesta keskenään, kauneus on hyvin arvostettu asia ja kaunis nainen voi saada kaiken. He myös tietävät arvonsa, koska useimmat kasvatetaan pienestä pitäen prinsessoiksi ;)

Media rakastaa kauniita naisia ympäri maailman, ja median kautta nämä kaunottaret pääsevät myös tavallisen kansan tietoisuuteen niiden lisäksi ketkä paikallisesti ovat tunnettuja ulkonäöstään. Nytpä esittelenkin teille joitakin upeita naisia jotka ovat lukuisien tyttöjen ja naisten tyyli-ja kauneusikonin asemassa!  Näitä löytyy paljon, senpä takia tämä on vol 1.

Haifa Wahby (voidaan kirjoittaa myös Hayfa,sukunimestä näkee versiota Wehbe ja Wehby myös), malli ja laulaja, näyttelijä, Miss Lebanon-kilpailun perintöprinsessa (en muista miltä vuodelta). Herättänyt paljon kohua hmm.. sensuellilla esiintymisellään ja paljastavilla vaatteillaan.











ELISSA, yksi suosituimpia artisteja ja tyyli-ikoneita



 



NANCY AJRAM, supersuosittu laulaja, UNICEF:in hyväntahdon lähettiläs










DIANA HADAD, yksi suosikkilaulajistani, tämä nainen on lahjakas ja tunnettu tyylistään ja arvostettu osaamisensa ja tyylinsä vuoksi lähes joka kolkassa Lähi-Itää. Ja kauniskin vielä!


 


Olkoon nämä nyt ensimmäiseen esittelyyn, jatketaan sitten taas ensi kerralla ja koitan koota kiinnostuneille jonkun pienen faktapaketin kustakin henkilöstä :) Alla vielä muutamia kuvia kauniista itämaisista naisista!



Madeline Matar, laulaja



Dolly Chacine, laulaja
 
Klodia Hanna,  Miss Arab World 06 (miss Iraq), malli, laulaja


Viimeisenä muttei vähimpänä, yksi tukkaidoleistani, Myriam Fares, laulaja.

Joihinkin ylläoleviin tullaan kans varmasti perehtymään, mutta ne nyt sopivat silti tähänkin joukkoon eikä varmaan ketään haittaa jos samat henkilöt/kuvat esiintyvät useammissa postauksissa ;)

2 kommenttia:

Malisa kirjoitti...

Mukavaa, että kirjoitat näistä arabijutuista ja vielä suomen kielellä. Juuri missään kauneusblogissa ei ole tarjolla sellaista iloa. :)

Marika kirjoitti...

Kiitos kommentista! :) se on kiva jos tulee niinsanotusti tarpeeseen, en tosiaan ole itsekään nähnyt toista blogia missä niitä käsiteltäisi, ja toisaalta ne jutut tulee aika luontevasti kun joltain osin elää siinä kulttuurissa ja ne asiat kiinnostaa..

Vielähän tämä suomeksi kirjoittaminen onnistuu mutta auta armias kun pitäisi vielä kääntää jossain vaiheessa kaikki englanniksikin! Irakin päästä on jo tullut kritiikkiä kun kuvat ymmärretään mutta ei sitä mitä siinä sanotaan :D no, yritys hyvä.