sunnuntai 9. elokuuta 2009

Kaikki hajuveteni ja pohdintaa tuoksuista

Olen entistäkin hullaantuneempi tuoksuihin, omistan niitä ihan riittävän määrän mutta joitakin pitäisi saada lisää ja olen löytänyt uusia suosikkeja. Valitettavasti myös kesän aikana on käynyt vahinkoja, yksi lempituoksuistani on loppunut, yksi pullo on mennyt rikki niin että osa on haihtunut/kaatunut jonnekin ja yhden unohdin matkakohteeseen. Aina toki niitä saa lisää.

tässä siis listaa, aloitetaan uusimmista, nämä kaikki löytäneet kotiin tämän kesän aikana:

Armani Diamonds, 30ml, aivan ihana. Yksi lempituoksuja,tykkään enemmän vielä Diamonds Intensestä mutta tämä on raikkaampi ja sopii siten joka paikkaan. Raikas mutta pehmeä ja kiinnostava tuoksu.

YSL Elle, 30ml, aika ruusuinen (?) ja siten hieman tavallisuudesta poikkeava, kuitenkin jollain tapaa raikas mutta hyvin naisellinen ja vähän.. flirttaileva ja tykkään kovasti koska syvyyttä kuitenkin on. Omistan sekä deodorantin että vartalovoiteen joten voin tuoksua päästä varpaisiin vain tältä.

Chanel Allure Sensuelle, 50ml, yksi lemppareistani ollut vuosia, ei kuitenkaan aivan HG-tasoa. Itselläni on EDT-versio vaikka suosin yleensä EDP-tuoksuja, sopii siis itselleni hyvin päiväkäyttöön esim. kahville, töihin tms. Riittää syvyyttä iltaankin kuitenkin. Olin pitkään tätä haikaillut ja olen iloinen kun vihdoin sain tämän.

Thierry Mugler Alien, 80ml, ihana! Yksi uusista HG-tuoksuistani ja miehen ehdoton lemppari. Joskus ajattelin että tämä voisi olla tyyliseni mutta pullo oli outo ja sen takia en kiinnostunut ja kovin monessa paikassa ei edes myydä, laivalla tuoksuttelin ja oli pakko saman tien ostaa. Varmasti ostan toistekin. (tämä on se joka rikkoutui, tuoksu on säilynyt hyvänä mutta pullossa ei vaan ole liikoja jäljellä..)

Sitten muita:

Carolina Herrera 212 sexy, 30ml, HG-tuoksu ollut jo vuosien ajan. Valitettavasti täysi pakkaus jäi Irakiin ja tämä on kohta loppu, täytyy siis saada nopeasti uusi.

Armani Code, 50ml, ihana, jollain tavalla poikkeava yleisestä mausta ja voimakas mutta tosiaan ihana.

Prada, 80ml, refill-pakkaus. Tämä on potentiaalinen vaihdokki, käytettävissä muttei juurikaan lempituoksuni, mielummin vaihtaisin itselleni sopivampaan.

Cacharel Amor Amor Tentation, 30ml, toinen pullo menossa eli tykkään kyllä. Varmaan ostan kolmannenkin.

Hugo Boss Deep Red, 50ml, ihan jees, sellanen perustuoksu mitä tullut esim. töissä käytettyä. Ei suuri suosikkini eikä paras Bossin tuoksuista.

Puma I'm Going, 20ml, tavallista raikkaampi tuoksu, ihan kiva kuitenkin ja vaihtelu virkistää. Kevyt. Ensituoksussa on jotain häiritsevää mikä onneksi häviää hyvin äkkiä, tämä myös sellainen koulu/työ-hajuvesi.

Jennifer Lopez Love at First Glow, 30ml, ei todellakaan tyyliseni mutta juuri näitä vaihtelu-tuoksuja, käytän yleensä töissä. Miami Glow olisi minun makuuni, se on vielä pakko saada.

Jennifer Lopez Live, 30ml, tämäkään ei ihan tuoksuiseni mutta kivempi kuin edellämainittu. Saattaa lisätä migreenimahdollisuutta jos on sellainen päivä että on mahdollista saada kohtaus, yksinään ei kuitenkaan migreeniä aiheuta. Tämäkin enempi työtuoksu.

Loppuneet:

Lancome Miracle Forever, yksi HG-tuoksujani. Tämä on sijoituksella 2-3 lempituoksujeni joukossa, ja tätä on pakko haalia lisää. Harmittaa vaan että olen joko etsinyt vääristä paikoista tai se on loppunut (tietäkö joku onko jopa lopetettu? tai mistä saisi) niistä, ostan kuitenkin heti kun jossain huomaan. Sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen ja saa hyvälle mielelle.

Ostoslistalla;

Thierry Mugler Angel. Tämä on aivan upea tuoksu! Kunhan saan tämän varmasti tästäkin tulee yksi lemppareistani. Ostin tuliaisiksi miehen siskolle kun menin irakiin, mutta mielelläni olisin tuonut mukanani kotiin ja ostan mahdollisimman ison putelin kunhan vaan löydän. Hienostunut, sensuelli ja naisellinen olematta liian vahva, vaikka voimakas onkin. Tästäkin luulin etten tykkäisi, etenkin taas pullon ja varsinkin värin perusteella mutta onneksi olin väärässä.

Armani Diamonds Intense, tämän taisinkin jo perustella Diamonds-kohdassa. Tykkään kovasti.

Hugo Boss Orange, raikkaampi tuoksu verrattuna yleiseen mutta tosi kiva ja kuitenkin pehmeä. Sellainen kiva tuoksu.

Armanit City Glam, She, Remix. Olen ehdottomasti Armani-fani mitä tulee hajuvesiin. DF piti kirjoittaa erikseen koska se on ykkössuosikki, mutta tarkoituksena on vielä saada nämä kaikki. Välttämättä näistä ei tule suosikkeja, mutta tykkään niistä joka tapauksessa ja suosikkeja on helpompi säästää hyville päiville kun on hyviä tuoksuja mitä suihkutella tavallisina (tosin huonoista päivistä tulee parempia hyvällä hajuvedellä). ;)

Ei aivan pakko saada mutta ostettavissa;

Givenchy Very Irresistible, tästä mulla on deodorantti ja sen perusteella uskon tykkääväni itse tuoksustakin. Taas näitä "mun tyylisiä" hajuvesiä, naisellisia, pehmeitä, vahvoja.

Lancome Hypnose, omalla tavallaan kiva, alkutuoksu on vähän hassu mutta iholla on muuttunut miellyttävämmäksi. Vähän erikoisempi. En ole päättänyt vielä onko tämä oikeasti kiva vai ei, luultavasti on.

Ehdottomia EI-hajuvesiä on kaikki Kenzot, liian kukkaiset/tunkkaiset/kovat/raikkaat tuoksut, kaikki migreeniä aiheuttavat (esim. Kenzot juuri, Lancome Magnifique, D&G Light Blue, Escada Ocean Lounge joka on kokonaisuudessaan hirveä), tykkään makeudesta mutta en ällömakeudesta ja kukistakin mutta hillityssä määrin. Raikkaissa tuoksuissa on kyllä puolensa mutta jos haluisin tuoksua vedelle niin kävisin vain suihkussa.

Kuten naisten hajuvesien kohdalla tykkään sensuelleista, naisellisista tuoksuista niin miesten kohdallakin tykkään sellaisista vähän macho-tuoksuista. Onneksi mieskin tykkää niistä ;D Mausteet, myski, ambra, tietyt kukat, hunaja, vanilja jne. on sellaisia elementtejä milloin tuoksusta yleensä tulee hyvä. Sitrukset ja jotkut marjat ym. voi olla myös ihan hauskoja juttuja, mutta siinä missä tykkään mandariinista tuoksussa inhoan vastaavasti esim. päärynää, päärynäiset hajuvedet on poikkeuksetta tosi ällöjä. Tuoksussa täytyy olla joku juju että se on kiinnostava, liian selkeät tuoksut on tylsiä. Erikoiset yhdistelmät on myös kiinnostavia.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Angel on ihan hirvee vanhojen rouvien tuoksu. yök!

Anonyymi kirjoitti...

Olisi mielenkiintoista saada oppeja millaisia silmämeikkejä kurdinaiset käyttävät :) Blogiisi päädyin aivan sattumalta, harmi ettet kirjoittele useammin