sunnuntai 9. elokuuta 2009

Beautiful tattoos, kulmakarvat/eyebrows vol.2

Heippa taas armaat!

Ensin täytyy pyytää anteeksi taukoa, kesäväsymys iski urakalla päälle, pari viikkoa olen ollut jo kotona reissusta mutta kameran sain käsiini vasta pari päivää sitten kun mies tuli kotiin. Yritän korvata tämän kirjoittamalla nyt mahdollisiman ahkerasti!

Aiemmin kirjoittelinkin tuosta kulmaprojektistani, nythän ne on siis lopullisessa muodossaan ja mallissaan olleet jo jonkin aikaa, väitän että sopivat mulle hyvin ja väri on hyvä. Ihan pikkuisen toisesta kulmasta on väri lähtenyt pois siten, että siinä on haaleampi kohta mutta se on helposti korjattavissa kynällä eikä sitä huomaa jos ei aivan tarkasti ala syynätä joten se ei ole niin vakavaa. Tässä tulee ennen ja jälkeen-kuvia.

Ensin laitetaan se ennen-kuva, näettepä nyt ihan luonnontilaisen rouvan juuri heränneenä, siinä kuitenkin näkyy kulmakarvojen oma väri sekä muoto. Kuvalla on ikää puolisen vuotta, mutta en ole varsinaista mallia muuttanut pitkiin aikoihin joten suurta eroa ei ole, erona normaaliin on se, että kuvassa ne on yllättävän sotkuiset ja paksut, normaalisti pidän hieman ohuempina ja mallia skarppina.

Here they are, my old eyebrows!Kuva on muuten otettu puhelimella, kulmien ja ripsien väri on suht normaali mutta naama ja silmät on ihmeen punaiset, pitää katsoa jos saan väriä paranneltua.

Sitten ensimmäinen kuva uudistuneista versioista, kuvassa juhlameikki jonka aion eritellen esitellä myöhemmin.

New brows with a bling:


Sitten viimeisimpänä missä kulmat on luonnontilaiset, ylemmästä en muista onko jotain kulmakynää kaverina mutta alemmassa ei pitäisi olla.


Siinäpä ne, mitä pidätte? Itse olen tyytyväinen, ehkä enemmän kuin tyytyväinen. Malli skarppasi kasvoja, mukailee luonnollista mallia ja on siisti. Täysin symmetriset ne eivät ole ja siihen joku varmasti kiinnittää huomiota, mutta väitän että ne näyttävät luonnollisemmalta siten, eikä niistä ihan symmetrisiä saisikaan tai jos tekisikin niin näyttäisin tyhmältä, ja sitähän en halua.

Olen alkanut jo muokkailla muiden kulmista kuvia, esittelen eri malleja ja ainakin kahdet eri tatskat myös.

In English:

Hi babies!

Im sorry, for a long time i didnt write, even i came from my holiday over two weeks ago but i was so tired and i got camera just two days ago when my husband came back so i didnt got pics but here they come. I try to write more often now.

So, as you know i got new eyebrows now! they are in their final shape and color now and im happier what i expected before. I think they fit well to my face shape and colour is just good, one little mistake there is, in other brow little colour have been gone for one part so its not that dark than eyebrow all the way but its easy to fix and you cant see it if you dont try to find it so i cant complain.

There are before and after-pics, Before-pic is taken something about 6 months ago but model have been the same for years so there's no big difference. You see me without any make-up just got up in bed so dont be shocked, anyway its good you see my own brow colour and shape. First after-picture is with party make-up which i will introduce you some day and the other is with normal makeup and without anything with eyebrows, i cant remember about first picture is there something or no.

I will show you at least two tattooed eyebrows and few eyebrow models which are "in fashion" nowadays in Iraq, i fix the pics and share them with you then.

So what you think? Are they good? :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aika kivat!
Haluisin itsekkin tuollaiset ulkokulmasta hieman korkealle nousevat kulmat, tosin hieman "karvaisemman" näköisinä :D nypitkö kulmat ulkokulmista kokonaan vai nouseeko ne luonnostaankin tuollain? Mitenköhän pyrkisin samaan?

Marika kirjoitti...

Kiitos kommentista! :)

Mulla nousee luonnostaankin, se oli yksi kohta mille ei tehty oikeastaan mitään muutosta, etunurkat on oikeastaan olleet ne mille on tehty enemmän, ja etenkin toisesta nurkasta hieman laskettiin että edes vähän saadaan samalle tasolle kun ne on aika eri paria. Lähinnä toisesta kulmasta edestä siitä päältä joutuu siistimään, samaten tietysti ne normaalit kohdat mitä siisti omillakin kulmilla.

Mun neuvo olisi, jos et itse saa sopivaa lopputulosta aikaiseksi, että ota mieleisiä kuvia mukaan ja mene kosmetologille ja näytä kuvia ja pyydä samanlaisia, ammattitaitoinen ihminen osaa sommitella ne niin että ne sopivat kasvoihin, ja jos kestopigmentointeja haluat, on mielestänni vielä tärkeämpää näyttää niitä kuvia ja antaa jokin malli, meilläkin meni eniten aikaa nimenomaan siinä mallauksessa, samalla tavalla kun normaalitatskoja tehdessä piirretään ensin se muoto ja katsotaan että se on hyvä ja korjataan tarpeen mukaan kunnes on sopiva.

Ja mullahan kasvaa tosiaan karvat minkä kerkeää, noissa kuvissa kieltämättä näyttää aika karvattomalta mutta todellisuudessa niitä on kyllä tuossa päällä ihan reippaasti eli ihan tuolta ei luonnossa näytä. Etenkään nyt kun ei ole enää koko aikaa auringonpaahteessa, Irakissa tietysti se aurinko helotti täydeltä teholta koko ajan niin ainakin tällaisen vaalean ristiverisen karvat vaalenee alta aikayksikön :)