sunnuntai 4. lokakuuta 2009

Syrian Party Make-up

pitkästä aikaa!

Ajattelin esitellä teille nyt meikin, jonka inspiraation sain syyrialaisesta muotikirjasta (kevät/kesä-08), varmaan samasta kirjasta tulee muitakin vielä.






Alin kuva on otettu ilman salamaa.

Silmämeikki koostui sinisestä, vihreästä, violetista ja luonnollisesti mustasta ja rajauksista. Meikkipohja on hieman "liioiteltu" ja juhlameikissä korostukset ja poskipuna on silmien ohella hyvin merkittävässä asemassa. Huulipunat on monesti tummia punaisen eri sävyjä fuksiasta viininpunaiseen, mutta koska alaosa kasvoistani hilseili senverran paljon en kehdannut esitellä nenästä alaspäin ja editoin kuvista vain silmät näkyviksi.

Meikkiin on käytetty:

Kasvoissa:
-Loreal True Match W3
-Lumene red neutralizer
-Estee Lauder korostusvoide nenänvarteen, poskipäille, huulen yläpuolelle ja otsaan ja leukaan
-Grimas banskupuuteri
-MAC pinch'o'peach
-MAC Honour

Silmissä:
-Luonnostelu rajausten paikoille mustalla hyvin teroitetulla kajalilla
-Liikkuva luomi pohjustettu voidemaisella luomivärillä (ostettu Irakista, nää on upeita, värit tosi pigmenttisiä, ei käyttäydy ollenkaan normi voidemaisten tavoin ja veden kanssa käytettynä tulee kestävämpi ja näyttävämpi tulos. Kolme palettia näitä mulla on), Hillary merkiltään
-Liikkuvalla luomella violettia Diorilta, Lorealilta ja Grimasilta, jälkimmäinen luomivaossa häivyteltynä ylöspäin hiukan.
-Mustaa luomiväriä (BeautyUK) luomivakoon ja siitä ulos-ja ylöspäin, suunnilleen keskiväliin asti luomea, ja aavistuksen myös alaspäin liikkuvalle luomelle
-BeautyUK-paletista sinistä mustan yläpuolelle, violettia sen yläpuolelle, ja Diorin Graphic Lightsin violeteinta häivyttelyyn ja lähinnä kulmia.
-Silmän sisänurkaan ihan sisäkulmasta kulmiin asti ja kulmaluulle valkoista Diorin Goldfever-paletista.
-Sininen/turkoosi sisärajaus alas sisäluomelle ja ripsirajaan YR:n kaksipuolisella rajauskynällä, sillä sinisellä puolella
-Mustat rajaukset Diorin eyelinerilla
-Vihreä ylärajaus Isadora waterproof aqua splash eyeliner caribbean green(ihana!)
-kulmissa jotain ruskeaa kynää

tadaa! Valmis! :D

Meikit listattu siinä järjestyksessä missä niitä on käytetty. Ja olen siis "vanhan koulukunnan" edustajia, teen silmät ensin. Olin siitä tyhmä että hieroin ohimennen silmiä ennen kuvien ottoa, joten pientä suttuisuutta ja värieroa rajauksissa havaittavissa, mutta en sit viitsinyt enää korjailla. Valitettavasti sävytkään ei toistu ihan oikeina, keskimmäisessä kuvassa lähinnä totuutta mutta siniset ja violetit on ihan kadoksissa, ne oli siis todellisuudessa tummemmat ja kirkkaammat.

Sellaista tällä kertaa!

2 kommenttia:

Malisa kirjoitti...

Hieno ja erikoinen meikki. Tuon tyyppisistä rajauksista en itsessään pidä, mutta tuo silmämeikki on kokonaisuudessaan ihana.

Sanni kirjoitti...

Tää meikki on kyllä ihan järjettömän hieno!