keskiviikko 27. toukokuuta 2009

Rouge Dior 446 Pink Actress

Stockmann Beautysta nappasin mukaani perinteisen Diorin huulipunan mukaani sävyssä 446 Pink Actress. Halusin välttämättä testata koostumusta koska kaipasin jotain mikä kestäisi hieman pidempään mutta ei kuivattaisi liikaa, ja toki näyttäisi nätiltä.

Sävyn valitsin sen perusteella että olen keksinyt oranssihtavien punien sopivuuden ja kasvojenkirkastuskyvyn, hiukan kysyin myyjältä mielipidettä ja kolmesta vaihtoehdosta mitä näytin hänkin kallistui tämän puolelle (ns. takuukirkastava, varman päälle vaikka tummempi kuin muut ehdokit) ja sävynä tämä kiinnostanut jo aiemmin, ja muutamien testailujen perusteella voin sanoa että aika nappiin meni, en olisi uskonut että niinkin outo väri kuin oranssi huulilla voi oikeasti toimiakin. Muuten aika lähellä huulten omaa tummuusastetta joten sikäli melko luonnollinenkin, ja pahana päivänä pelastaa väsyneen näköisen nassun.

Koostumus oli juurikin toivomani, hyvällä pohjustuksella pysyy kuin tauti ja ilmankin paremmin kuin useimmat ns. normipunat, tämä kiilasi ehdottomasti suoraan HG-punaksi niin koostumuksen kuin sävynkin puolesta. Mikä parasta, taisin saada alennustakin 30%. :) Suosittelen siis lämpimästi!

Niin juu, huomenna täytyy testailla töihin kiillon kanssa, mulla on joku joulunjälkeisalennuksista nappaama pinkihtävä oranssi Diorin kiilto sekä Biothermin kirkkaan oranssi kiilto, ainakin ensimmäisen luulisi sopivan.

Ei kommentteja: