keskiviikko 27. toukokuuta 2009

Kynsilakat top 5, kevät -09

Varmasti muillakin suosikit vaihtelee senhetkisten mielihalujen ja vuodenaikojen ja muiden tekijöiden mukaan, itselläni siis ainakin näin. Ajattelinkin nyt jakaa tämän hetken lempparilakkoja teidän kanssa.

1. OPI A True Ab-Original, australia collection. Tämä on yksi parhaimmista värisävyistä mitä lakkahyllystä löytyy! Lähes täydellinen neontyyppinen lämmin (jossain valossa saattaa näyttää oranssihtavalta mitä ei ainakaan minun mielestäni ole) kirkas pinkki, levittyy hyvin ja kuivuu nopeasti. Toimii yksinään ja tarrojen/KONADien ja glitterien kanssa, ainut että vaatii jonkun perinteisemmän aluslakan alle tai lähtee livohkaan äkkiä. Peittävyys saisi olla aavistuksen parempi, mutta kolmella kerroksella peittää kyllä ihan riittävästi ainakin omaan makuuni. Toimii myös muiden lakkojen, esim OPIn ching-a-ling cherryn kanssa mainiosti. Pro Wide-suti mistä tykkään.

2. China Glaze Platinum Gold, kullanruskeiden aatelia. Mulla on jokunenkin samantyyppinen lakka, mutta tämä vie voiton sävynsä ja koostumuksensa puolesta. Sopii kirkkaiden kullanväristen juttujen kaveriksi, valkoisen kanssa ja jopa mustan kanssa. Tämä on kuitenkin parhaimmillaan ehkä yksinään. Kestää pitkään ja kuivahtaa melko nopeasti. Metallilakka.

3. China Glaze visit me in 3-D, kaleidoscope-kokoelmasta. Harmaa hologrammilakka jossa shimmeriä, aika reippasti kimaltelee siis. Jättää kuitenkin nätin pinnan, ja oikein superbling-kynnet saa kun yhdistää tähän Fairy Dustin ja sutaisee sitä päälle, eivät kuitenkaan näytä tökeröiltä. Tämän kestävyys paljon parempi mitä kuvittelin, parhaimmillaan säilyi 10 päivää ilman suurempia vaurioita (mitä nyt kasvujälkiä hiukan) kynsissä, itselläni siis ihan luonnolliset kynnet. Pari muuta saman kokoelman lakkaa vielä testaamatta, toivottavasti on yhtä hyviä. Sävykin on nätti tässä.

4. China Glaze Delight, romantique-collection. Kuka tykkää suklaasta? :) Mä en suuren suuri suklaafani ole, enkä omista muita ruskeita kuin muutaman kullanvivahteisen, mutta tämä on kyllä ihana! Nätti syvä maitosuklaa missä ikäänkuin huurteinen pinta, tosi kiva. Romantique-sarjan lakoista kaikki tähän asti kokeilemani on olleet todella hyvin levittyviä ja kuivuvia, tämä ei tee poikkeusta. Vähän synkkähän tämä saattaa olla näin keväällä, mutta hillittympiin hetkiin menee täysiä.

5. OPI Megawatt. Tämä kuuluu tähän listaan oikeastaan värinsä takia, tosi hauska ja pirteä sävy! Levittyykin perinteiseen OPI-tyyliin eli hyvin, jokin tässä kuitenkin häiritsee, mutta hurmaavan värinsä takia kaikki miinuspuolet voivat unohtua ;)

Ei kommentteja: