sunnuntai 17. toukokuuta 2009

pieni Dior-hehkutus :)

Wuhuu, oli nyt pakko tulla tännekin riemuitsemaan ja jakamaan ilo teidänkin kanssa, saan nimittäin kohtapuoliin paletin jota olen kauan hinkunut ja etsinyt kaikkialta tuloksetta, nimittäin Dior 5 couleurs iridescent Leatherin! En edes muista millä kaikilla ylistyssanoilla olen tätä kuvannut, joka tapauksessa ainakin kuvittelen että tämä on match made in heaven enkä malta odottaa että tippuisi jo luukusta alas. Kiitoksia vaan muuan ihanalle ihmiselle joka otti suoraan yhteyttä kun harkitsi luopumista omastaan! ;)

Tulen varmasti tänne vaahtoamaan vielä kuvien kanssa kunhan saan paletin ensin kotiin, mulla on vähintään puoli miljoonaa (yhtään liioittelematta, heh) erilaista meikkiä mielessä miten voisin kikkailla tuolla.

Iridescent Leatherin lisäksi on vielä matkalla Elegante ja Moonray, arvatenkin Elegante ainakin saattaa aiheuttaa hienoista vauhkoontumista.

Petal shine tuli myös jokin aika sitten, sen esittelen erikseen myöhemmin kyllä, siitä voin vain senverran sanoa että ostin sen ns. pahan päivän varalle niihin hetkiin kun on bad face day, ennakko-odotukset niin värimaailman kuin laadunkin suhteen oli varman luottavaiset, järin positiivisesti tai negatiivisesti se ei maailmaa hetkauttanut mutta on yksi varmimpia paletteja mitä omistan. Violetti tuo vihreän esiin jne. ja toimii persikkaisten huulten kanssa hyvin, pikameikit ja inspiraation puute eivät enää kelpaa syyksi näyttää räjähtäneeltä. Tämä kun tuli tein lila-violettivertailua ja hämmästyksekseni huomasin että olen nakannut menemään suurimman osan aiemmista omistamistani liloista ja violeteista, aiemmin niitä oli vähintään yhtä paljon kuin kultaa eri sävyissä mutta sitten iski kyllästyminen ja lahjoitin puolet pois ja toisen puolen roskiin, ei siis ihme jos en ole niitä violetteja löytänyt :P No, nyt on taas jotakin, ja tuo paletti riittää pitkään.

Ei kommentteja: