torstai 12. maaliskuuta 2009

Tigittää

Otsikosta saattaakin jo päätellä että aihe käsittelee hiustenhoito (-ja kosmetiikka)merkkiä nimeltä Tigi. ;)

Jostain kumman syystä eilen kun järjestelin puteleita huomasin että lähes valtaosa sekä pesupuolen tuotteista että muotoilutuotteista on nykyisin Tigiä! :O En tiedä millä välillä olen ehtinyt hamstrata niin älyttömän läjän, ja helposti keksin vielä lisääkin mitä on ehdottoman PAKKO saada.. Kirjoittelenpa omia käyttäjäkokemuksiani samalla.

Shampoot:
-Oatmeal & Honey: monet tykkäävät tästä mutta itselläni ei sarjan shampoo ole koskaan päässyt edes vakikäyttöiseksi tuotteeksi, aikani yritin mutta ei vaan skulaa tässä pässä. Muutenkin pörröinen tukkani villiintyy tästä täysin, eikä sen jälkeen siloitu oikein millään ihmetökötillä. Tuoksustakaan en tykkää mutta sen vielä kestää kun on tottunut.. Miehen kanssa käytettiin tämä ihan periaatteesta loppuun mutta en usko että tämä löytää takaisin enää minun kokoelmaani, ellei nyt sitten loputkin pultit satu jostain kumman syystä putoamaan.. Voihan tietysti olla teoreettinen mahdollisuus että se toimisi nykyään vaikkei toiminut ennen, en kuitenkaan pelkästään kokeilumielessä lähde enää ostamaan vaan pärjään näytteillä.
-Dumb Blonde; Tästä mä yllätyksekseni taas tykkään. En tuoksusta, ananaksen haju on kamala olkoonkin raikas ja ananaksesta ja tuoksustaankin tykkään muuten mutta tässä tökkii. Kuitenkin tykkään tästä shampoona muuten, pesee riittävän hyvin mutta kuitenkin hellästi, vaahtoaa erinomaisesti eikä tukka villiinny tämän jälkeen vaan pysyy selvitettävänä vaikkei laittaisi hoitoainetta perään. Ei pöllömpi tapaus siis.
-Superstar; Mulla on viha-rakkaussuhde tähän. Shampoona itsessään tekee kyllä minkä lupaa, tuuheuttaa tukan ja tuoksuu kivalle, toisaalta koen että pesee liiaksikin eikä selvitä riittävän hyvin ja toisinaan tukka saattaa villiintyä. Sulfaatiton. En ole koskaan ollut mansikkatuoksuihminen tai ylipäätään mansikkaihminen oli se hajuna tai makuna (no, tuoreet mansikat tai pakastemansikat menee kyllä mainiosti), esanssimansikat etenkin saavat voimaan lähinnä pahoin mutta alkujärkytyksen jälkeen totesin että tämän tuoksu on ehkä kivoin kaikista. Miehen välimerellinen hiuksisto tykkää tästä kovasti, mies onkin käyttänyt 750ml putelista varmaan enemmän kuin minä..
-Brunette Goddess; ns. kinuskin tuoksuinen shampoo. Ihan kiva, ei järisytä maailmaani mutta kyllä mä ihan mielelläni käytän. Pesee puhtaaksi muttei narskuvaksi eikä tukkakaan villiinny yleensä. Tätä mulla on myös 750ml pullo kun ostin tweenin, ihan vasta pari pesua olen taas pessyt, joskus alkukesästä käyttelin tätä myös joten puolisen vuotta ollut taukoa välissä. En tykkää tuoksusta kovin paljoa muttei se varsinaisesti ärsytäkään, shampoo tuoksuu joka tapauksessa paremmalta kuin sarjan hoitoaine.
-Thickening: Yksi suosikkejani. Melko hyvä inci (ei paras, mutta on niitä turhempiakin) ja sopii päälleni, miellyttävä tuoksu, hyvä pesuteho muttei tukka narsku ja kaipa tämä vähän sitä tuuheuttakin tuo. Riittoisaa, vaikka joskus joudun vaahdottamaan tällä kahdesti jos on riittävän pitkä aika ollut edellisestä pesusta.
-Control Freak; En tiedä onko vika käyttäjässä vai shampoossa mutta en vaan tykkää. Pieni puteli oli jokunen aika taaksepäin eikä uutta ole suunnitelmissa ostaa, vanhankin annoin lopulta kaverille.

Hoitoaineet:
-Oatmeal & Honey; Satunnaisesti suosikkituotteitani. Tämä on siitä kummallinen hoitoaine että joskus toimii, joskus ei, ja toimivuusajat saattaa vaihdella ihan ihmeellisesti. Tehissekoitteluissa menee ja muutenkin monipuolinen, voi käyttää yksistään tehohoitona, huuhdeltavana hoitoaineena ja jätettävänä. CO/CWC-pesuissa en ole käyttänyt. Tuoksu on kamala tässä kuten shampoossakin. Mulla on yleensä aina tätä kaapissa, hyvä inci ja edes se satunnainen toimivuus tekee tästä vakiotuotteen mitä on aina oltava "varmuuden vuoksi".
-Superstar; Hoitotehot eivät välttämättä ole maailman parhaimmat, mutta yleensä käytän tätä pikahoitiksena jos käytän, tekee tukasta kiiltävän ja pehmeän. En välttele silikoneja joten tämän silikonipitoisuus ei haittaa, koska tukallani on taipumusta vauhkoontumiseen oikeastaan niistä on hyötyäkin. Vaikka tämän pitäisi olla tuuheuttava sarja hoitoaine lätsäyttää shampoolla tuuhennetun tukan, itse yritän käyttää vain pituuksissa ja latvoissa mutta noh.. Tuoksu on kiva, ehkä vielä kivempi kuin shampoossa, samanlainen mansikkainen. Mies tykkää kovasti tästä.
-Brunette Goddess; Tämäkin on näitä monikäyttöisiä hoitoaineita. Toimii yksinään, joissain sekoituksissa, poishuuhdeltavana ja jätettävänä. Hoitotehot eivät ole yhtä hyvät kuin esim.O&H:ssa, mutta kyllä tukan saa pehmeäksi ja kiiltäväksi tälläkin.

Muotoilutuotteet:
Cocky: tuuheuttava geeli tms. Ostin tämän miehelle joka käytti kuin käyttikin tuubin kiltisti loppuun mutta ei juuri tykännyt. Pari kertaa omaankin tukkaan olen tyrkännyt mutta mulla ei toiminut senkään vertaa. Mainittakoon vielä että miehen hiuksiin teki selvän kalvon ja näytti aivan hilseeltä ja harmaalta.
Superstar blow-dry lotion: Aika ahkerasti olen tätä käytellyt, en tosin tiedä onko tästä mainittavaa hyötyä ollut, jämäköittää kampauksen pohjaa jonkun verran ja föönauksen jälkeen tukka kyllä on pehmeä ja esim.latvojen kääntelyt erottuu hyvin ilman erillistä erottelevaa tuotetta, suojaahan tämä kuumuudelta joten siitä plussaa. Koostumukseltaan aikamoista litkua joten hankala annosteltava. Käytän kyllä tyytyväisenä loppuun ja saatan ostaa toistekin.
Sexed-up suihke: Tämäkin on kai tuuheuttava tuote, itse olen käyttänyt kampauksen tukena ja juurissa, ja kyllähän tämä jonkinlaisen volyymiefektin antaa.. Ei kuitenkaan jaksa suoranaisesti nostaa kaikista painavimpia hiuksia mutta tukka näyttää runsaalta joka tapauksessa. Aivan lopussa, yhden kerran jälkeen pullo joutaakin ö-mappiin. En tiedä ostanko uutta ainakaan ihan heti.
Root Boost: ja jälleen tuuheuttavia tuotteita ;) ilmeisesti melkoisen monella taitaa olla tämä ominaisuus, tämän kunniaksi täytyy kuitenkin mainita että toistaiseksi paras tuuheuttava tuote mitä omista Tigi-varastoistani löytyy. Riittoisaa, tosin ei tarvitse liikakuluttamista pelätä koska uudet putelit kaapissa odottamassa. Pullon käyttö vaatii hieman harjoittelua.
Xtra Xtra Straight: Kuten nimi jo sanoo, suoristava tuote yksinään käytettäväksi tai föönin/rautojen alle. Ilman suoristusrautaa tämä ei kyllä saa tukkaani pysymään aivan suorana, rautojen kanssa tukka kyllä pysyy seuraavaan pesuun asti juuri niin suorana kuin alkuperäinen tuloskin on ollut. Tosin lämpöaktiivinen tämä kai oikeasti onkin, mutta toiset ovat saaneet ihan hyviä tuloksia ilman kuumuuttakin. Koostumus on hassu nestemäinen vaahto tms.
Small Talk 3 in 1: Tämän pitäisi olla taika-ainetta, tuloksena pörrötön tukka joka on vieläpä tuuhea ja kiiltävä. Joka tapauksessa omalla kohdallani se ei tee noita kaikkia, kaksi kolmesta on mahdollisia kuitenkin. Annostelen tätä todennäköisesti väärin ja edelleen liikaa koska saan toisinaan kunnon lähmätukan aikaiseksi, sileäksi tukka jää ja pehmeä se on mutta kiiltoa ei hirveästi tule lisää eikä tuuheuttavaa vaikutusta ainakaan minun hiuksissani huomaa. Tässä on vähän hassu tuoksu, mutta ei kaikista pahin. Käytän säännöllisen epäsäännöllisesti, yleensä silloin kun en käytä muuta muotoilutuotetta. Ehkä jonkun kaverina toimisi paremmin.
Camera Ready: Kiiltosuihke joka kiillottaa. Ei erityistä sanottavaa, tykkään kyllä. Ei lähmää kovin helposti eikä ole pahaa hajua.
Girl Toys: Kiiltotipat/seerumi, antaa kiiltoa (ei älyttömästi) ja pitää latvat kurissa. Etenkin jälkimmäiseen tarkoitukseen eli latvojen suojaksi käytän tätä.
Maxxed-out: Aerosoliton lakka, tuo kivasti kiiltoa ja pysyy kuin tauti. Ei pöllömpi vaikka aika tujakkaa tavaraa onkin, siitä huolimatta ei tunnu raskaalta eikä näytä siltä että olisi suihkutettu tynnyrillinen päähän.
S-factor Smoothing Lusterizer: Tämä on kiva! Silottaa pörröt ja antaa kiiltoa kuitenkaan lähmäämättä. Mahdollistaa kauniin näköiset hiukset jotka eivät mene miten sattuu.
Fashionista Smooth & Shine: Tästä tykkään myös. Kevyehkö, antaa hieman tukea ja hieman kiiltoa ja ennenkaikkea tekee hiuksista pehmeät ja sileät eikä latista. Yksi muotoilun HG-tuotteista.

Lisäksi kätköissä on odottamassa omakohtaista mielipidettä:
Creative Genius
Power Trip

Ja tulossa:
Headshot shampoo ja hoitoaine-tween
Superstar Queen for a Day
Tigi B for Men Clean Up-shampoo 750ml

Ei kommentteja: