perjantai 13. maaliskuuta 2009

HG:t eli Holy Grailit (=täydelliset tuotteet)

Kaapista löytyy vähän kaikkea, toimivia ja vähemmän toimivia tuotteita, vino pino meikkejä ja kynsilakkoja ja muotoilutuotteita.. Tähän listaan kuitenkin kaikki ehdottomat suosikkini tai oikeastaan tämänhetkiset luottotuotteeni. :)

Hiustenhoito:

*Joico IH eli Intense Hydrator
-jotakuinkin täydellinen tehohoito, tätä ilman ei ole elämää. Käytän myös lyhyemmällä vaikutusajalla. Tukka jää pehmeäksi, takuttomaksi ja hoidetun tuntuiseksi

*L'anza Reconstructor
-Paras rakennepaikkaaja. Miellyttävä tuoksu ja paksu koostumus, hoitaa hiukset jämäköiksi ja kiiltäviksi. Jälleen tehohoito, mutta saatan käyttää lyhyemmälläkin vaikutusajalla. Yhtään hutia ei ole tullut tällä.

*Sebastian Penetraitt-shampoo
-Pesee hellästi, kuitenkin puhtaaksi ja ei takuta. Miellyttävä tuoksu. Jos jostain syystä ei ole mahdollisuutta hoitoaineen käyttöön niin tällä pärjää pitkälle ja tukka ei villiinny vaikkei sitä hoidakaan.

*L'anza Hair Repair leave-in
-Jätettävä hoitoaine. Kiva tuoksu, selvittää hiukset, ei lähmää ja latvat tuntuu tykkäävän. Hyvin riittoisa.

*Sebastian Potion 9
-Jätettävä hoitoaine/kevyt muotoilutuote. Tukka tykkää tästä kovasti, ei lähmää kun annostelee oikein ja jättää hiukset terveen näköisiksi ja antaa kevyttä pitoa.

*L'anza Dry Hair-shampoo
-Kuivien hiusten shampoo, mieto tuoksu ja pesee hellästi. Voi tarvita kaksi vaahdotusta mutta tukka pysyy sileänä ja tämäkin tarvittaessa riittää yksinään eikä silti tule älytöntä takkukasaa.

Muotoilutuotteet:

*Tigi Fashionista Smooth&Shine. Lähes poikkeuksetta tämä taltuttaa pörröt ja antaa hieman kiiltoa, tukka näyttää hyväkuntoiselta ja helppo muotoilla. Ei kaipaa kaverikseen mitään, eikä lähmää.

Ihonhoito:

*Lumene sekaihon puhdistusgeeli ja kasvovesi
*Lumene rauhoittava seerumi herkälle iholle
*Clinique Repairwear-kosteusvoide

Meikit:

*Loreal True Match W3, lähes täydellinen meikkivoide, talvella kuitenkin saattaa hieman hilseillä. Paras sävy minkä toistaiseksi olen löytänyt. Ei tarvitse puuteria kaveriksi eikä vaihda sävyä päivän mittaan. Kestävä.

*Loreal valokynä 2, peittää silmänaluset ilman hassua efektiä. Paras valokynä mitä olen kokeillut, kaapista löytyy yleensä aina yksi varakappale jos käytössä oleva sattuu loppumaan

*Dior 5-couleurs-paletit Earth Reflections, Parisian Lights ja Golds. ER on todella monikäyttöinen ja siitä löytyy tummempiakin sävyjä, iridescent mutta levittyy hyvin, kestää ja värit ovat vahvoja. Parisian Lights saavutti HG-asman nopeasti, tämän sävyt saavat harmaata ja vaaleinta lukuunottamatta silmät eloon vaikka olisi valvonut viikon Myös iridescent. Golds on voimakas paletti jonka nimi kertoo oikeastaan kaiken, tykkään kaikista muista paitsi vihertävästä koska se ei ole yhtä voimakas kuin muut.

*Rimmel kulmakynä, tummanruskea. Täydellisin kulmakynä toistaiseksi. Yleensä käytän 2-3 eri kynää/väriä parhaan tuloksen saamiseksi mutta tämä toimii parhaiten yksinään.

*Helena Rubinstein Lash Queen, MaxFactor Masterpiece Max ja Lancome Fatale. Tykkään kovemmista harjoista ja LQ ja Fatale ovat sellaisia joilla varmasti saa hyvän lopputuloksen. Helppo levittää ettei sotkeennu, yksikin kerros riittää näyttävään tulokseen ja useampikaan kerros ei paakkunnu ja näytä sottaiselta. Masterpiece Max tekee myös näyttävät ripset, vaikkakin luonnollisemmat kuin edellämainitut. Kaikki kolme ansaitsevat HG-aseman enkä välttämättä osaa sanoa mikä näistä on paras kun ovat erilaisia, ehkä tykkään eniten kuitenkin Lash Queenista.

*MAC huulipuna Sandy B. Ihana vaalea persikkainen huulipuna joka pysyy ja näyttää kauniilta pitkään. Täydellinen lähes kaiken kanssa, ei tarvitse mitään toistuakseen huulilla yhtä kauniisti kuin puikossa, kiireessä siis mainio kun ei tarvitse rajata tai pohjustaa huulia.

Hajuvedet:

*Carolina Herrera 212 Sexy. Luottotuoksuni ollut jo monta vuotta. Tuoksuu ihan "minulta". En osaa kuvailla tuoksua mutta paras minkä nenäni on tähän mennessä haistanut.

*Lancome Miracle Forever. Ehkä hieman samantyylinen kuin edellämainittu, kuitenkin erilainen, erinomainen tuoksu. Tämä nousi heti luottotuotteeksi 212 sexyn rinnalle.

Mitkä ovat sinun HG:si?

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Miten laitat poskipunan meikkivoiteen päälle jos et käytä puuteria True Matchin päällä?? Millainen ihotyyppi sinulla on / mitä voidetta käytät True Matchin alla? Kiitos vastauksesta jo etukäteen =)

Marika kirjoitti...

Kiitos kommentista! :)

Mä laitan poskipunan ihan "tavallisesti", ei ole oikeastaan eroa sen laitossa oli alla sitten puuteria tai ei. Yhdessä vaiheessa en käyttänyt puuteria juuri koskaan, vasta viimeiden vuoden sisällä enempi kun iho alkanut kiillellä enemmän.

Laitan poskipunaa yleensä hyvin kevyellä kädellä ettei tule ikäviä läikkiä, sivellin on sellainen keskikokoinen, yleisimmin käytän Estee Lauderin, Duroyn tai jonkun mineraalipuljun sivellintä. Pidän enemmän pehmeistä siveltimistä jotka ottavat värin tasaisesti. Ennen värin levittämistä kopauttelen sutia kämmenselkään/ranteeseen kevyesti jolloin ylimääräiset värit tupsahtaa siihen. Ja oikeastaan sivelen kevyesti punan sitten poskille, lisään sitten sen mukaan miltä näyttää eli jos jää epätasaisuuksia/liian vaaleaksi niin uudestaan vaan tarvittaviin kohtiin. Jos tulee liian tumma häivytellään.

Sekaihoksi varmaan ihoa voi luonnehtia parhaiten, se huutaa kosteutta mutta kehittää epäpuhtauksia kuitenkin erityisesti nenään, nenänpieliin ja leukaan/ehkä poskiin, ja kiiltää joiltain osin. Vähän couperosaa myös mukana. Jonkinverran sellainen ns. stressi-iho. Meikkivoiteen alla käytän jotain kosteusvoidetta mikä sillä hetkellä onkaan käytössä esim. nyt Elizabeth Ardenin 8h cream, aiemmin oli Cliniquen superdefense käytössä.

True Match, Macin Studio Fix fluid ja Biothermin Matte pur ja Lancomen Teint idole on kaikki sellaisia mitä käytän ihan mielelläni ilman puuteria, etenkin talviaikaan, ja muut meikit levittyy siihen päälle ihan kivasti. Eivät jätä pintaa kovin tahmeaksi tai rasvaiseksi. Odotan kyllä vähän aikaa meikkivoiteen levityksen jälkeen ennenkuin laitan poskipunaa, ehtii vähän tasoittua eikä sit imaise kaikkia punia samantien. :)
Itselläni on sekaiho,