perjantai 20. maaliskuuta 2009

Shoppailupäivän antia+ muuta uutta


Jälleen pyhä päätös shoppailun hillitsemisestä peruuntui kun eksyin Sokoksen 3+1 päiville. Löysin vaikka ja mitä, onneksi en kuitenkaan ostanut kaikkea mitä halusin tai meinasin mutta seuraavia sattui sieltä mukaan;

-Make Up Store kynsilakka Sophie, tosi söpö hippulakka jonka hileet hohtaa keltaisina ja vihreinä, sopii aika monen omistamani lakan kanssa varmaan. (Meinasin ostaa myös GOSHin Rainbow:n mutta sen jätin toistaiseksi kauppaan.)

-Lancome Aqua Fusion kuivalle iholle, 50ml. Kosteusvoiteen todella tarvitsin joten tästä en pode huonoa omaatuntoa, nyt käyttämäni Cliniquen Repairwear (kuiva/hyvin kuiva iho) vetelee viimeisiään joten tämä pääsee käyttöön hyvinkin pian, oletan että tämä olisi kevyempi mutta se ei haittaa koska kesää kohti mennään.

-MaxFactor Masterpiece Max, yksi HG-ripsareitani ja edellinen oli loppu, tämäkin pääsee kyllä käyttöön äkkiä.

ja koska en löytänyt Sokokselta tarvitsemaani jatkoin Stockmann Beautyyn ja sieltä tarttui mukaan

-Lancome Renergie Refill-lahjapakkaus, sisältää voiteen 50ml ja samasta kosteusvoiteesta vielä pienemmän koon, silmänympärysvoidetta pienehkö pakkaus, jotain seerumia jne. Tällaista tuotetta lähdin alunperin hakemaan, en itselleni ryppyvoiteita vielä kaipaa mutta miehen äiti halusi sellaisen, ja koska miehen serkku menee kohta Irakiin niin pistetään kyytiin mukaan. Olen tyytyväinen tästä löydöstä, itse en olisi ehkä osannut ostaa mutta onneksi luottomyyjäni jonka kanssa aina asioin oli töissä.

..ja matka jatkui vielä Kicksiin, ja sieltä tuli mukaan;

-OPI Charmed By a Snake. India-collectionista, tumma kulta/ruskea shimmerinen lakka jota olen himoinnut pitkään. Ihan vahingossa huomasin tämän ja tokihan heti nappasin mukaan.

-Gillette Satin Care avocado twist-sheivausgeeli

Ja ei siinä vielä kaikki, netin kautta shoppailtuja tuotteita kävin postista hakemassa myös;

-Goldwell Colorance soft color 6A, eli tummanvaalea tuhka, tätä kaipailin tasoittamaan hiusten punakkuutta ja oikeastaan tahtoisin kokeilla vähän viileämpää sävyä miltä se näyttää

-IGORA Color Gloss-vaahto 8-1, Taikakristalli, yllämainittuun tarkoitukseen.

-OPI Los Cabos Coral, himotuslakka myös, keskitumma korallinvärinen lakka

-OPI Dancing in the Isles, tän ostin ikäänkuin "sokkona", ei ollut oikein minkäänlaista mielikuvaa mutta tämä oli ehdottomasti positiivinen yllätys, voi jopa päätyä lempilakkojen joukkoon! Lämmin, vähän lohenpunainen vaaleanpunainen lakka

-OPI Hong Kong Sunrise, shimmerinen oranssivivahteinen, vähän tummempi korallinpunainen

Tuottoisa päivä siis ;) Pitäisi vielä illemalla lakata kynnet mutta en osaa päättää millä lakkaisin, vielä on testaamatta vähän aikaa sit tulleet OPIt Honeymoon sweet ja Canberra't without you :)

Lisäystä: Laitoin kuvan tulokkaista :) Sen lisäksi voin todeta että Lancomen kosteusvoide on aivan ihanaa! Ehkä hiukan kevyttä etenkin yöllä mutta päivällä luultavimmin loistava meikinkin alla.

Ei kommentteja: