tiistai 17. maaliskuuta 2009

Dior Golds




Kevään kunniaksi esittelen täälläkin yhden lempparipaleteistani joka on Dior 5-couleurs 569 Golds. LE-kausipaletti kesältä 2008 jota on mahdoton saada melkein mistään, omanikin ostin kokeiltuna, mutten kyllä kadu hetkeäkään :)

Golds on henkeäsalpaavan upea jo kun avaa rasian kannen, lämpimiä kullan, pronssin ja kuparin sävyissä hohtavia värejä, kaikki kuuluu suosikkeihini. Sävyt paletissa on kulta (oik. yläreuna), kupari (vas. yläreuna), vaalea beige/v.pun (kesk.), vihertävä, kenties khaki (vas. alhaalla) ja pronssi (oik. alhaalla). Sävyt ovat pigmenttisiä luomilla kuten paletissakin, ainoastaan vaalein ja vihertävä sävy on hieman hillitympiä eikä jälki ole niin vahvaa.

Meikissä on käytetty paletin kaikkia sävyjä, keskimmäinen eli vaalein sävy aivan kulmaluulla kulmakarvan alla ja silmän sisänurkassa, khakivihreä rajauksena alhalla ja ylhäällä noin viimeinen kolmasosa silmästä, koko liikkuvalla luomella kultaa, liikkuvan luomen yläreunassa ja luomivaossa pronssi ja silmän ulkonurkassa ja varjostuksena kupari,häivytelty ylöspäin. Ylhäällä musta rajaus on Lumenea ja kultaglitteri Make Up Storen. Kulmakarvoja kohenneltu Rimmelin kulmakynällä ja ripsissä on Helena Rubinsteinin Lash Queen, ja luomet pohjustettu valokynällä ja MACin Studio Stickillä NC20.

Paletilla saa kevyemmän ja raikkaamman meikin millaiseksi miellän myös tämänkertaisen tekeleeni, toisaalta paletissa on mainiot sävyt näyttävämpäänkin meikkiin, pyrin tekemään sellaisenkin jossain vaiheessa (luonnollisesti laitan sitten näytille). Sävyt käy myös yksinään käytettäväksi muiden kanssa, mikä onkin HG-paleteilleni ehdoton vaatimus.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Upeat silmät! Mistä ihmeestä olet tuon paletin noukkinut?

Blushing kirjoitti...

Mä olen aina suunnattoman kateellinen kun näen tän meikkikuvan... Golds on aivan ihana ja sopii sulle täydellisesti!