tiistai 17. maaliskuuta 2009

Naamassa tänään

Joutessani voisin kertoilla tähän tämänpäiväisen meikkini, ihan perus arkimeikki töissä kun olen..

Pohjana Lancome Teint Idole 010, himppasen liian vaalea sävy mulle mutta koska en muistanut ottaa muita mukaan (tämä oli jo repussa valmiina) ei voi mitään. Tämän lisäksi Lumenen Sensitive red neutralizer tms. se vaaleansinisessä rasiassa oleva peitevoide, ei siis se missä on kolme eri sävyä. Puuteri on mukana mutta minkäänlaista sutia tai vippaa ei, joten naama saa kiiltää kaikessa rauhassa, silmänalusetkin pysyvät turvoksissa ja tummana kun luonnollisesti valokynäkin jäi kotio ;)

Silmissä Dior 5-couleurs Parisian Lights, kaikki värit käytössä, keskimmäinen koko liikkuvalla luomella, valkoinen aivan kulmakarvan alapuolella, oranssi luomivaon sisänurkassa ja vaaleanpunainen ulkonurkassa, harmaa alarajauksena silmän ulkonurkassa, muuten rajauksena Maybellinen musta rajauskynä ja rajaus vain yläluomella himpun verran ulkonurkasta ylös vedettynä. Kulmakarvat suhaisin perinteisellä Rimmelin tummanruskealla kulmakynällä. Ripsissä Maybellinen Last Stylist (tämä on muuten loistava!) ja Estee Lauder Lash XL. Alaripsiin en laittanut ripsaria muuta kuin aivan ulkonurkkaan.

Huulilla on MACin puna Sandy B, yksi kaikkien aikojen parhaista punista, ehdoton luottotuotteeni koska tämä sopii minkä kanssa tahansa, niin vaatteissa ja meikeissä kuin ilmankin niitä ;)

Aikaa meni noin 10min. Josko huomenna keksisi jotain mielikuvituksellisempaa.. Heräsin tänään niin myöhään muutenkin että meikkasin vasta työpaikalla kun kotona olin vielä niin unenpöppörössä etten tajunnut edes kun puhelin soi ja pomo tuli hakemaan ja siinä vaiheessa ei keretty meikkejä miettiäkään.

Kynsissä on muuten edelleen se China Glazen TTYL. Tykkään tästä jo vähän enemmän, pysyvyys ei vaan ole mitään parasta joten hieman näyttää jo epäsiistiltä. Illalla pitää varmaan lakata kynnet koska huomenna pitäisi mennä Helsinkiin.

Ei kommentteja: