sunnuntai 15. maaliskuuta 2009

China Glaze TTYL

Lakkasin juuri kynnet China Glazen OMG! (2BHOT)-kokoelman lakalla TTYL. Kyseessä on hologrammilakka ja kokoelma julkaistiin muistaakseni keväällä 2008 (otan tästä selvän ja päivitän virallisen tiedon myöhemmin jos tarpeen). ChG:n holoja mulla on toistaiseksi pari muuta samasta sarjasta, FYI ja QT joista jälkimmäisen olen testannut, ja siihen ja muihin hololakkoihin nähden TTYL tuotti pettymyksen. Alla käytin OPIn Nail envy Originalia (1 kerros) ja Nailtekin foundation II (myös 1 kerros), ja en tiedä johtuisiko niistä mutta TTYL oli hyvin herkkä raidoittumaan ja kaikeksi hämmästyksekseni se oli yhden kerroksen jälkeen himmeä, jopa matta eikä hologrammista tietoakaan! Juuri levitettynä oikeassa peukalossa holo oli hetken näkyvissä ennenkuin himmeni lakan mukana olemattomiin. Toisen kerroksen jälkeen tulos ei ollut aivan yhtä samea muttei ihmeellinen, sentään hologrammi oli kaunis etenkin tietyssä valossa.

Sävynä sen sijaan tykkään lakasta todella paljon, se on hyvin sievä rusehtava persikka, todella hillitty ja sanoisinko luonnollinenkin. Lakka toki on reilusti tummempi kuin ainakin omat sormeni joten ei se mikään vaalea nudelakka ole. Uskon että sopii kylmempisävyisillekin hyvin, vaikka OMG!-kokoelmahan julkaistiin kahdessa erässä 2BHOT ja 2BKEWL ja kuten mainittu tämä kuuluu ensimmäiseen, lämminsävyisille tarkoitettuun settiin.

Jossain vaiheessa täytyy ottaa uusi yritys tän lakan kanssa, koittaa vaikka eri aluslakalla jos se siitä on kiinni.. Päällä käytin tässä kerroksen Poshea ja se saikin kiiltävyyttä aikaan, mutta tykkään kyllä lakoista jotka jaksavat kiiltää ilman boostaustakin.

Kunhan tilaukseni head2toe:sta saapuu pääsen jatkamaan ChG:n holojen testausta, ja suuresti himoitsen myös OPI:n DS-sarjan lakkoja, joita löytyy tällä hetkellä vain yksi.. Vinkkinä niille ketkä haluavat omistaan eroon, tännepäin voi tarjota ;)

Otan tästä vielä kuvat päivänvalossa näytiksi.

Ei kommentteja: