sunnuntai 22. maaliskuuta 2009

Pinkki manikyyri




Edellisyönä sain inspiraation lakata kynnet, halusin välttämättä kokeilla uusia lakkoja, oikeastaan toinen oli jo vähän aikaa nököttänyt hyllyssä muttei ole tullut käytettyä muuta kuin swatchin verran.

Alle laitoin OPI Nail Envy Original x 1 ja Nailtek Foundation II x 1.
Varsinaisena värilakkana kokeilin uutta vaaleanpunaista lakkaa josta jo aiemmin kirjoittelinkin, eli OPI Dancing in the Isles, sen lisäksi kärkiin käytin China Glazen TMI- lakkaa.



Dancing in the Isles on sievä lämpimähkö vaaleanpunainen, olen aiemmin omistanut vastaavanvärisen lakan joltain halpismerkiltä (YR?) ja tykkäsin silloinkin väristä, tämä ei siis tuottanut pettymystä. Positiivisesti yllätti myös hyvä levittyvyys, peittävyys jo yhdellä kerroksella ja ennen kaikkea vikkelä kuivuminen. Käytin tätä kuitenkin kaksi kerrosta vaikka tosiaan yksikin kerros olisi riittänyt, peittää siis tosiaankin sillä yhdellä kerroksella kokonaan.

China Glazen TMI oli sitten taas aikamoinen pettymys, ajattelin kokeilla millainen lakka on käyttämällä sitä vain kärkiin ja olen todella iloinen että en yrittänytkään koko kynttä suhata tällä. Sivellin oli kovasti kehno, lakka ei levittynyt kauniisti ollenkaan, hyvin epätasainen ja ruma jälki ja korjailu oli hyvin kinkkistä puuhaa, sen lisäksi lakkaa sai lisäillä tämän tästä ja vaikka tuntui paksulta ja paakkuiselta kuivui pensseliin melko pian (ja kun ei koko kynttä lakannut se ei ihan tosi haukannut happea kuin hetken) mutta ei sitten tehnyt samaa kynnellä. Jotain hyvää kuitenkin, väri oli tosi kiva, lämmin ja jopa kullanhohtoinen vadelmanpunainen. Tämän olisi kai pitänyt olla hologrammilakka kerta kuului OMG-kokoelmaan (lämpimään settiin) mutta kynnellä ei tullut hologrammia tai minkäänlaista shimmeriä esiin, pulloa katsottaessa näkyi shimmerit ja hyvin heikosti hologrammi tietyssä valossa. En siis tykännyt, pelkkä kiva väri ei vain riitä jos lakka tuntuu muuten kurjalta, ehkä olen tottunut OPIen tasaiseen laatuun etten enää jaksa pelehtiä näiden kanssa. Oli ensimmäinen ja viimeinen lakkaus tällä lakalla, laitoin "vahingon kiertämään" ja lähetin miehen siskolle Irakiin, josko sitä hyödyttäisi enemmän.

Poshea laitoin päällyslakaksi sekä OPIn jälkeen että TMIn jälkeen, keksin jälkikäteen laittaa vielä vaaleanpunaglitteristä koristelakkaa rajoihin ja strassit peukaloihin, nimettömiin ja pikkurilleihin ja poshetin vielä niiden jälkeen. Kokonaisuus on ihan kiva, ja koristelakka hieman häivytti paria TMIn jättämää hassua jälkeä.

Katsotaan jos huomenna lakat säilyneet hyvänä niin voisin ottaa kuvankin :)

Lisäystä: Laitoin pari kuvaa kun sain otettua, ne vaan on oikeasta kädestä joten tarkkuus ei ole mikään paras kun vasurilla kuvasin, sen lisäksi valo on keinovaloa koska kuvat on otettu yöllä. Laitoin useamman siitä syystä että ovat hiukan kehnoja.

Ei kommentteja: