maanantai 19. lokakuuta 2009

Kun Minttu kohtasi Limen..

Mä en järin paljon käytä vihreitä meikkejä, kammoan niitä joko vihreiden silmieni tai helposti punertavien silmänalusteni ja ihoni takia (jonkinasteista couperosaa). Tänään päässäni kuitenkin naksahti, ja sain idean yhdistää limenvihreää ja minttua. Tykkään väreistä :)

Pari kuvaa on hieman epätarkkoja, värit näkyvät niissä kuitenkin aika hyvin, ja sekä ripset että kulmakarvat näyttävät aivan järkyiltä. Erehdyin käyttämään fibrelashia (?) ja muistinpa meikkiä tehdessäni miksi se on jäänyt laatikoiden pohjalle.. tietenkään en sitten löytänyt mitään  millä saisin ripsiä eroteltua, ja ettei vaan meikki olisi ollut liian siisti arvon ripsari sitten päätti levitä ripsirajaankin minkä huomasin vasta kuvista. Koska olen sukua laiskiaiselle en sitten jaksanut korjata ja ottaa uusia.*nolo*

Meikissä on käytetty kulmaluulla ja silmän sisänurkassa Grimas vaaleankellertävää helmiäisluomiväriä, Diorin Moonray-paletista vaaleanvihreä silmän sisä-keskiosassa ylhäällä sekä alhaalla, Viva la Diva (ostin Kicksistä joskus joulun aikoihin)-paletista toiseksi ja kolmanneksi ylintä vihreää vihreältä riviltä luomen keskiosassa ja luomivaossa, kolmanneksi ylintä myös alaluomella, ja tummin väri on Lancomen Color Design Artist palettesta mustanvihreä, Strut taitaa olla sävyn nimi. Ripsissä sitä fibrelashia. Luomilla Grimas B1-meikkivoide, se purkissa oleva kakkumainen versio tasoittamassa väriä.


Tässä kuvassa on vihreä glittereyeliner mukana ettei jää kellekään epäselväksi että päivän väri on tosiaan vihreä ;)




 

 
ja samaa glitteriä tässäkin.

Että sellainen tällä kertaa! Odotan innolla poistamista, epäilen että tuo ripsiväri ja glittereyeliner ei ole sieltä helpoimmasta päästä, mutta katsotaan nyt.. enempi tulee hankaluuksia mascaran kanssa.

Ei kommentteja: