sunnuntai 10. toukokuuta 2009

shopiti shop (=rahanmenoa ei voi estää)

Mä en ole viime aikoina kunnostautunut bloggaamisessa, sensijaan olen raatanut niska limassa pitkiä päiviä, mutta sentään erinomaisesta syystä-päästäkseni shoppailemaan. ;) Toki yritän säästää osan kesäkuista matkaa varten mutta jos sama meno jatkuu joudun turvautumaan Irakissa miehen lompakkoon :P

..ja minne ne rahat häviää? Suurimmat syypäät on Dior, ah, Dior sekä MAC jota oli sitäkin pakko tilailla. Lupasin myös itselleni olla ostamatta kynsilakkoja mutta tein kuitenkin tilauksen head2toeen, ihan pienen vain ;)

Diorin kesäpalettien ei pitänyt kiinnostaa ollenkaan mutta minä onneton kun erehdyin vilkaisemaan Jumbon Stockalla Diorin ständille olin myyty punaiselle paletille, Graphic Lightsille. Tänään ravasin läpi Lahden löytääkseni oman kappaleeni, luottomestoilla stockmann beautyssa ne oli jo myyty loppuun mutta sokoksella onneksi oli ja tokihan mä ostin sen saman tien. Halvemmalla olisi päässyt jos olisi tilannut netistä mutta enhn mä millään malttanut.. Onni onnettomuudessa kylläkin, beautyssa paletteja selatessa havaitsin yksinäisen Goldfeverin joka oli vieläpä alennuksessa ja toki siis ostin senkin kun ostoslistalla oli joka tapauksessa. Ostin myös Diorin Diorshow unlimited-mascaran joka äkkiseltään testattuna on lupaavan oloinen, odotan mielenkiinnolla miten se käyttäytyy parin-kolmen viikon päästä.

Kuitenkin, kaikkiaan olen nyt shopannut seuraavaa:

Stockmann/Stockmann Beauty ja SOKOS;

-Dior 5-couleurs iridescent Graphic lights
-Dior 5-couleurs iridescent Goldfever
-Dior Diorshow Unlimited, musta
-Gillette sheivausvaahto
-Clinique itseruskettava vaahto
-Clinique itseruskettava kasvovoide

Head2Toebeauty.com:

-pos
he Topcoat 2 oz + poshe Topcoat 0.5 oz

China Glaze-Spin Me Round
China Glaze-Rated Holographic
China Glaze-Gilded Treasures
Color Club-Revvvolution
China Glaze-Let's Do it in 3-D
China Glaze -Just Lovely
Essie-It's a Cinch

Brigettes Boutique:
-MAC frost eyeshadow Jest
-MAC frost eyeshadow Ricepaper
-MAC veluxe pearl eyeshadow Star violet
-MAC lustre eyeshadow Gleam

^Gleam ja Jest on muuten aivan luvattoman ihania! ja käyvät melkein joka meikkiin.. Itse putiikista ensimmäisen tilauksen jälkeen ei ole muuta kuin hyvää sanottavaa, kaikki sujui erinomaisesti ja posti tuli pian perille.

Muualta ostetut:
-Dior 5 couleurs Pink Idol (saapui perjantaina, ihana!)
-Dior 5 couleurs Moonray (ei kotiutunut vielä)
-Dior 5 couleurs Petal Shine (ei kotiutunut vielä)
-Dior 5 couleurs Elegante (tämäkään ei ole vielä kotona)
-MAC mineralize eyeshadow duo Illusionary/Burning ambition
-MAC frost eyeshadow Amber Lights
-China Glaze Delight
-China Glaze Joy
-ehkä jotain muuta vielä, ei nyt tule tähän hätään mieleen


Saattaa ehkä huomata että olen tuhlannut kunnolla viime aikoina :P Suomen hinnoilla pelkästään olisin ollut konkurssissa jo ajat sitten, puolustuksekseni voin sanoa että olen saanut loistavia tilaisuuksia ja tarjouksia joten mun on suorastaan kannattanut ostaa ;) Ja tokihan mä tarvitsen näitä kaikkia!

Ostoslistalle jäi (pikahakuun) Dior 5 couleurs iridescent Leather jota en ole löytänyt mistän ja voisin maksaa siitä maltaita, erinäisiä punia ja joko Blascon tai muuta merkkiä oleva meikkivoide joka peittää hyvin ja kestää ääriolosuhteita.

3 kommenttia:

Rajaton kirjoitti...

Siis muut shoppailee vaatteita niin sä shoppailet meikkejä :D? whoooot.

Marika kirjoitti...

kyllä mä shoppailen vaatteitakin jos sille päälle satun ;) ja ennen matkaa oikeestaan pakko vielä, mut joulupukki oli niin kiltti ettei oo ees tarvinnut täydentää vaatevarastoa :P

Jangsara kirjoitti...

Kävin lueskelemassa :)