sunnuntai 27. huhtikuuta 2008

Punaa poskiin

Olen vasta viime aikoina löytänyt poskipunien ihmeellisen maailman. Onhan tuota tullut sudittua jos jonkinlaista väriä aina joskus naamaan, mutta nyt vasta olen innostunut niistä toden teolla ja etsin kuumeisesti sopivaa poskipunaa.

Tällä hetkellä poskipunavarastoni on hyvin köyhä, about puolet on käyttökelpoisia ja puolet on sopimattomia ihonsävyyni, pidän silmiä auki ja yritän löytää The Poskipunan.

Poskipunista löytyy: Pure Lux-mineraaliposkarit Spiced Pumkin, Nymph, Beach Bunny, Vanity, Yves Rocher Yria poskipunaduo Tummanvaalea, Isadoran paletissa oleva tummahko neutraali/lämmin rusehtavanpunainen puna (settiin kuuluu myös 4 luomiväriä ja huulipuna) ja Lorealin blush delicieux Rosewood ja Bronze Magnetic.

Näistä lemppareita:
Nymph (tosin saa sutia aika lailla)
Spiced Pumpkin
Yves Rochersin duo väreiltään, miinusta siitä ettei levity välttämättä tasaisesti

käyttökelpoisia paremman puutteessa:
Lorealin molemmat punat
Isadoran puna

en tykkää:
Vanity
Beach Bunny
-molemmista kuvausten perusteella oletin kyllä pitäväni

Mitä sitten haen poskipunalta? kenties jonkinlaista monivivahteisuutta, hohtoa ja hehkua, sävyt kohdallaan oli kyseessä sitten neutraalimpi tai näkyvämpi puna.. ei luulisi olevan liian vaikeaa. Kuitenkin se tuntuu olevan, varsinkin nettikaupoissa sävyjen arvailu on mahdotonta jos ei vertailukohtaa löydy. Jotkut kaupan punat taas on liian vaisuja omaan makuuni, kaipaan jotain muuta tai sitten en löydä sopivia sävyjä, vaikkei minulla nyt kovin erikoinen ihonsävy luulisi olevan. Niin juu, paria Pure Luxen luomiväriä sudin myös satunnaisesti poskiin (esim. Bikini, Chrush):), myös Grimasin helmiäisluomiväri ollut tässä käytössä.

Himotuslistalta löytyy ainakin seuraavat punat:
Loreal Blush Delicieux Pink Grapefruit (tätä vaan ei kaupasta enää löydä), Candy cane pink
NYX mosaic powder sävyissä Dare, Café, Love, Peachy, Spice
MAC Dollymix
NARS Orgasm, Deep Throat, Torrid, Silvana, Mounia, Sin

Aurinkopuutereita olen käyttänyt sitten enemmän ja tällä hetkellä käytössä Lorealin aurinkopuuteri Glam Bronze (?) sävy 10. Hohdetuotteina lähinnä Estee Lauderin hohdepaletti sekä Pure Luxen You Glow Girl!.

Ei kommentteja: