lauantai 14. marraskuuta 2009

FOTD: Kuparia,sinistä ja superiloinen kamerayllätys

Kukkeliskuu ja hyvää viikonloppua! Miten meinaatte viikonloppunne viettää? :)

Tiedättekö mitä mä sain!!! UUDEN KAMERAN!! Se tarkoittaa enemmän ja parempia kuvia! Ei tarvitse käytellä puhelinta (vaikka n97 kamera onkin ihan hyvä, pisteet sille sen suhteen) tai vanhaa huterasti toimivaa kameraa kun on nyt uusi entistä ehompi peli. Joulupukki toi eilen, sain aika järkytyksen kun tiesin että tukkajutut oli tulleet, sitten näinkin kotona toisenkin saapumisilmoituksen firmalta jolta en itse ollut tilannut mitään mutta oma nimi siinä kuitenkin oli, ja voi sitä riemun määrää nähtyäni mitä sieltä paketista paljastui! :) Täysin odottamatta, se kamera minkä perään olin haikaillut. Olen ilmeisesti ollut kiltti tyttö tänä vuonna. Sain myös toisen "bonuspaketin" Helsingin reissullani, sain mustetta printteriini mikä on enemmän kuin hienoa, koska on portfolio koulua varten työn alla, samasta paketista paljastui myös todella kiinnostava kirja, Vaihtaahan Kameleonttikin väriään. Kirjoittajana Raija Kara ja kumppanit, kirja käsittelee kosmeettisten aineiden sisältöä ym.

Niin, sitten tosiaan ne tukkajutut. Aiemmin jo kirjoittelin odotuslistani, ja nyt ne kaikki olivat saapuneet perille, noin viikossa tilauksesta. Paketeista paljastuivat siis Tigin Oatmeal&Honey-hoitoaine 750ml, Joico K-Pak Reconstructor 1000ml, L'anza Protein Plus-shampoo 300ml, Redken All Soft conditioner ja Velvet Whip-jätettävä. Tilasin hairsupermarket.comista muut ja Redkenit tulivat feelunique.com-puodista.




Mulla on  nyt paljon jäsentelemätöntä asiaa mutta yritän olla tumppaamatta kaikkea samaan postaukseen.. pitää varmaan kehitellä myös uusia tunnisteita mikä helpottaa blogin seuraamista (ja pitämistä), pohdin tänään koulusta tullessani mitkä mahtaisi olla hyviä mutta saahan niitä kai muokattua jälkeenpäin jos ei miellytäkään.

Sitten päivän meikkiin!

Sain jo eilen illalla nukkumaan mennessäni vision tummasta silmämeikistä mikä on muuten sininen, mutta rajaus ja varjostukset/häivytykset kuparia ja ruskeaa. En ole kovin sininen ihminen muuten, mutta voin paljastaa rakastavani tässä meikissä käyttämääni sinistä luomiväriä, siniset on myös mainioita ruskeiden, persikoiden ja punertavien luomivärien kanssa. Pääsin muuten hyvästä syystä testailemaan uutta kameraakin. :)



 

Ihan oikein ei värit noissakaan kuvissa toistu, vahvemmat oikeasti ja värierot tulivat selkeämmin esiin.. Ihan kiva, maanläheinen meikki joka tapauksessa, tumma mutta hillitty :)

Tässä käytetyt tuotteet:


Vasemmalla ylhäällä MACin Fluidlinet Blitz&Glitz ja Richground, sitten Estee Lauderin paletti (meikissä käytettiin oikean yläkulman ja 2. rivin 2.sävyä vasemmalta katsottuna, korostukset ylin sävy vasemmalta), sitten MAC e/s Cranberry, MUS Crystal Queen, MAC Myth ja Elizabeth Arden high shine lip gloss 10, Helena Rubinstein LQFB ja rajauskynä.

..tässä oli vielä kokonaamakuva, mutta katsoin parhaaksi poistaa sen kun silmäpussit ja ilme ylitti kaikki mahdolliset hyvän maun rajat :D

sunnuntai 8. marraskuuta 2009

Ultimate treatment ja Smooth Down butter treat-kokemuksia ja meikkileikkejä

Toissapäivänä pääsin testaamaan sitä kauan kaipailemaani L'anzan Ultimate Treatmentia! :) Helppo käyttää, selkeät ohjeet joten homma hoitui ilman suurempia pään rapsutteluja ja rattaiden rasvaamisia. Aavistelin kyllä jo tehohoidon aikana, että tämänhetkiseen tarpeeseen ei ehkä kyseinen hoito tule riittämään, tai varmasti paikkaustarpeen hoiti kyllä mutta en uskonut saavani tukkaa auki ja suoraksi/sileäksi pesun jälkeen ilman väkivaltaa, ja arvio osuikin sitten oikeaan. Suihkuttelin varsinainen jätettävän (joka kuuluukin hoitoon) lisäksi KC professionalin värihiusten jätettävää hoitoainetta joukkoon, ja ihan latvoihin laitoin Loreal Absolute Repair-jätettävää himppuisen. Kuivuttuaan hiukset oli aika.. kuivat? Ihan jämäkät ja terhakat, mutta ei ihan odotetunlainen lopputulos, koska sähköistyivät, takkuuntuivat ja tuntuivat "ohuilta" haipuilta.
 

Diagnoosi oli: ensin kosteutta. Rupesin miettimään millä olin pessyt viime aikoina, ja aika paikkaavaa settiä on kyllä ollut, ei siis ihmekään että tulos oli tuonkaltainen.Paikkausta tukka ehdottomasti kaipaa myös, mutta kosteutta selkeästi ensisijaisesti.

Tässä muuten pikaotos puteleista, kolmososa eli rakennepaikkaava tehohoito kuvasta puuttuu, koska itselläni se on täysin eri firman putelissa, jätin sen pois selkeyden vuoksi. L'anzan omaa rekkua käytin joka tapauksessa.




Kosteusköyhä tukkahan ei pysty ottamaan paikkaavia rakenneaineita vastaan, vaan tukka voi olla kuiva, karhea ja katkeileva pelkästään liiallisen paikkaavien aineiden käytön seurauksena, etenkin jos niitä on pitkään käyttänyt (kuten minun tapauksessani). Tällaisissa tilanteissa suositus on, että hoidetaan kosteustasapainoa ensin kuntoon ja sen jälkeen lähdetään paikkaamaan uudestaan. Jotkut suosittelevat myös sitä, että käytetään paikkaavia ja kosteuttavia tuotteita vuorotellen, eikä ole missään tapauksessa kiellettyä käyttää niitä samaan aikaankaan :) Itse olen ainakin huomannut että kosteuttavat tuotteet tekee paikkureiden kanssa ihmeitä, ja toisinpäin.

No, sitten oli Redkenin Smooth Down Butter Treat vaativan näköisenä ja ah, niin kiinnostavana odottamassa kokeilijaansa! Yritin kovasti vastustaa kiusausta, että saisin edes yhden päivän väliin etten pesisi heti seuraavana päivänä, yritän pitää pesuvälin 2-3krt/viikossa eli joka toinen/joka kolmas päivä, mutta koska nyt oli poikkeustapaus annoin itselleni anteeksi, ja eilen kipitinkin suihkuun pesemään kevyesti tukan (Tigin Moisture Maniac-shampoolla), sen jälkeen pistin tehohoidon tukkaan myssyn alle ja se oli suunnilleen 1-1,5h siinä.

Ja voi että minkälainen tukka tuli!! En käyttänyt poishuuhdeltavaa hoitoainetta ollenkaan, koska tukka oli niin silkoisen ja pehmeän oloinen, ja pyyhekuivattuani hiuksissa ei hämmästyksekseni ollut takun takkua! Jätettäväksi laitoin Joicon CE-vaahtoa, ja Sebastianin Potion 9:ä (joka vetelee viimeisiään, nyyh! yksi lempituotteistani) ja annoin kuivua vapaasti, ja siis voi nam oikeesti minkälaiset hiukset olivat sen jälkeen. Pehmeät, kiiltävät, sileät...Eivätkä menneet pitkin päätä vaan jämäkät ja ilmavat. Monet ovat valittaneet Butter Treatin lähmäävän liikaa, ja pitäneet sen takia esim. All Soft Heavy Creamista, mutta omalle hiuslaadulleni se ei ainakaan hallaa tuota vaan tuli juuri täydelliset hiukset. Hiukseni ovat tosin ehkä keskimääräistä karkeammat, ja vaikka ovatkin pehmeät eivät ole sellaiset sileät ja lasimaiset kuten yleensä suomalainen hius on. Nuorempana ne oli lähinnä hevosen jouhia, mutta nyt ei ole kyllä enää kuin maksimissaan puolet siitä tukasta jäljellä stressin, vitamiinipuutosten, lääkekuurien ja värinvaihtorääkkien jälkeen.. onneksi siitä rääkistä on kuitenkin aikaa. Tosin etten hirveästi eksyisi aiheesta, tämän kokemuksen perusteella voin suositella tätä muillekin vastaavan hiuslaadun omistajille, luonnonkiharoille ja karkeille hiuksille. Täytyy kokeilla miehen hiuksilla, uskon sopivan sille täydellisesti :) Silikoniahan tämä sisältää jonkin verran, mutta itse en sitä säikähdä vaikka mahdollisuuksien mukaan silikonittomia/vähäsilikonisia tuotteita käytänkin, oma hiuslaatu tuntuu vaan vaativan niitä, ja nyt olenkin etsinyt jotain TOSI silikonista poishuuhdeltavaa ja jätettävää suojaamaan tukkaa ja silottamaan sitä, pitkään pääasiassa silikonittomia käytettyäni huomasin että tämä pää niitä ainakin ikävöi.

Postaanpa tähän vielä eilisen meikkini kun se oli söpö ja vähä eri tyyliä kuin normaalisti.. SINISTÄ!!



 

 

Harmillista etteivät sävyt erottuneet kuvassa hyvin, livenä vähän paremmin ja ilman salamaa otetuissa kuvissa myös, niistä tuli vain julkaisukelvottomia kun allekirjoittaneen kädet olivat selvästikin tärisseet niin kovaa että kaikki niistä oli ihan tärähtäneitä. Erottuvat siis kuitenkin luomella ihan hyvin, toisella asettelulla vielä paremminkin, mutta se nyt ei tässä meikissä ollut edes haussa vaan halusin laittaa noin päin.


Meikissä käytettiin seuraavia tuotteita:

Pohja:
EDM semi-matte foundation Sweet Almond
Lumene sensitive peitevoide (jonka päälle tietyissä kohdin vielä SA)

Silmät:
-DIOR 5-couleurs Blue Croisette, kaikki sävyt
vaalein silmän sisänurkassa, vaalea sinilila liikkuvan luomen sisäosassa ja tummempi sinilila ulko-osassa, vihertävä vaaleansininen (keskimmäinen, lempparini) luomivaosta kulmakarvoihin päin sisempänä ja kaikista selkein vaaleansininen (taivaan sininen?) ulompana, molemmat ylöspäin häivytettynä ja taivaansininen myös liikkuvan luomen aivan uloimmassa viidenneksessä sinililan päällä.
-Dior 5-couleurs Earth Reflection valkoinen sävy kulmaluulla
-Wet'n'Wild sininen rajauskynä koko silmän ympäri :)
-Helena Rubinstein Lash Queen Feline Blacks ripsissä

...ja siinä se oikeastaan olikin, vaaleampi pikameikki. HR:n mascaraa pääsin ekaa kertaa kokeilemaan kunnolla, ja olen oikein tyytyväinen ostokseeni, vanhassa vara parempi, vai miten se sanonta meni.. Blue Croisette on myös aivan hurmaavan suloinen sininen paletti! Vaikka en sinisen ystävä periaatteessa ole, nämä on syötävän suloisia, ja olen käyttänyt palettia yllättävän paljon. Tuollaiset vaaleat siniset jotka taittavat turkoosiin, ovat kirkkaita tai niissä on joku muunvärinen hohde, tai sähkönsininen, petrooli tms. säväyttävä sininen on jees, mutta kaikki harmaaseen vetävät on aika toivottomia omalla kohdallani.. Tän paletin sävyjä en yleensä käytä yhdessä kaikki kerrallaan, vaan yleensä yhtä-kahta, maksimissaan kolmea, ja yhdistän sitten muihin väreihin. Laatu ei ehkä parasta Dioria ole, mutta ihan riittävä kun on vaaleista sävyistä kysymys. Esim. Goshin luomiväristickeillä saa hyvän pohjustuksen aikaiseksi, itse käytin extremeoloissa Irakissa sitä sinistä tän paletin alla.

Niin, toinen sininen paletti mulla on hankinnassa, olen alkanut himoita Electric Lightsia piristykseksi :) Twilightin en usko sopivan mulle ainakaan kovin hyvin, enkä oikeastaan välitä muista väreistä kuin mustasta siinä.

Mineraalipohjia ette ole aiemmin huomanneetkaan minun käyttävän, enkä ole niitä hirveästi käyttänytkään. Luomivärejä kyllä (pitäisikin etsiä Pure Luxe-varastot) Aiemmat pohjat mitä olen kokeillut ovat olleet joko täysin väärän värisiä tai alkaneet kutittaa, eivät ole pysyneet naamalla tms. mutta nämä ovat nyt ihan hyvän kuvan antaneet.. Sweet Almond vaikuttaa hyvältä sävyltä, samaten Fawn vaikuttaa näistä everyday mineralseista ihan hyvältä, en tiedä onko kumpikaan varsinaisesti _the sävy_. Luulen että toista koostumustakin on syytä kokeilla, mutta näiden testailuhan nyt ei hirveästi maksa. Inhoan vaan samplepurkkeja, mutta pussit ovat kyllä vielä pahempia.. Lautanen on näppärä apu pohjien levittämiseen! Pari poskipunaa ja luomiväriä olenkin itse pressannut kiinteämpään muotoon käytön helpottamiseksi ja niitä tuleekin sit käytettyä useiten mineraaleista tällä hetkellä. Vielä toistaiseksi eivät kuitenkaan voita normaalipohjia, ja voi olla että talven tullen kun iho kuivuu enemmän joutuu niiden käytöstä taas luopumaankin. :)

torstai 5. marraskuuta 2009

Feline Blacks with Diamond Gloss eli päivän shoppailuanti

Multa puuttui ripsiväri. En tykännyt siitä aiemmin ostamastani Diorin Iconic waterproofista, ja se lähtee piakkoin uudelle omistajalleen joka varmasti pitää siitä huolta, joten piti saada uusi. Jälleen iski kova kriisi vaihtoehtojen kanssa, olin melko varma että ostaisin HR:n Lash Queenin tai Max Factorin False Lash Effectin tai Diorin normi-Iconicin, mutta koska sen mitä ilmeisimmin saan ikäänkuin lahjana se oli poisluettu.

Jäljelle jäi siis LQ tai FLE. Suuntana oli Stockmann Beauty (josta yritin bongailla hajaviisikoita, Electric Lightsia oli muttei mitään kiintoistaa), ja annoin mahdollisuuden vielä useille muille ja kakkossuosikiksi nousikin Lancomen Hypnose Drama, mutta päätin sit ostaa tällaisen, ja siinä sai vielä kivoja kaupanpäällisiä mukana!


Eli Helena Rubinsteinin Lash Queenin mustempi kissamainen sisko, Feline Blacks. Normaali Lash Queen on kaikkiaa paras mascara kautta aikojen, tässä on himpan erilainen harja ja "syvempi" musta sävy, ilmeisesti vähän sinisempi mikä tekee siitä intensiivisemmän.

Paketti oli siitä kiva että tuli kylkiäisiä mukana (kiva myyjä antoi siis paketin normimascaran sijaan kun on saman hintainen), normaalikokoinen musta rajauskynä sekä silmänympärysvoide. Mitään tuotteista en ole ehtinyt vielä testaamaan, eiköhän tuo aika aika piakkoin huomenissa koita :)

Ja siis, olihan mulla tosiaan ripsareita vielä pyörimässä, mutta suurin osa alkoi olla jo kuivahtaneita tai ne eivät muuten ole hyviä käytössä = turhia. Sattui vielä saamaan 20% alennusta joten kaupanpäällisineen on mielestäni ihan hyvä ostos :) + Tottakai se, että tämä on luultavasti yhtä hyvä kuin HG-mascarani.

Ruokaostoksilla kuljin myös Cittarin poistokorin ohi ja mukaan tarttui vielä Nivean Diamond Gloss-suihke, hintaa oli ruhtinaalliset 2e. INCIä en katsellut kaupassa muta kotona huomasin että alkoholi oli kyllä ensimmäisenä, en kylläkään käytä kiiltosuihkeita kovin usein joten se ei paljon pääse kuivattamaan. Puolikas Tigin Camera Ready mulla onkin, ei muita. Pyrin saamaan hiukseni kiiltäviksi ilman erillisiä kiiltoja :)

Tässä vielä yhteispotretti!


keskiviikko 4. marraskuuta 2009

Menu tänään: herkkuja hiuksille! :)

Mun hiustuotepuolella oli käynyt järkyttävä kato, ja kaikki tarpeellinen oli lähestulkoon päässyt loppumaan (ja turhempia tuotteita kertynyt sit senkin edestä).. onneksi havahduin ajoissa ja tilasinkin nyt jotain luottotavaraa, parin kohdalla on vielä kysymysmerkki mutta toistaiseksi luvassa on seuraavia:


*Joico K-Pak Reconstructor 1000ml, tää on yksi HG-tuote kautta aikojen, paras rekku Lanzan vastaavan ohella, en ole vielä päättänyt kumpi on parempi. Mulla on vain jämät sekä vanhasta Joicosta että Lanzasta jäljellä joten tämän kanssa iski hätä kun tukka on nyt ottanut damagea kun keksin iskeä vaaleat raidat tummanruskeaan kuontalooni (ne on kivat joten en kadu, mutta kuluttaa tottakai)

*L'anza Protein Plus-shampoo 300ml, paras rakennepaikkaava shampoo. Nämäkin pääsi yllättäen loppumaan, Irakissa kaikki rakasti tätä ja käyttivätkin ennätysajassa putelini tyhjäksi (mikä oli täysi vielä lähtiessä) ja tässä välissä olen käyttänyt Sebastianin versiota mistä tykkään kyllä myös, ja jämät Joicon K-pak-shampoosta myös, muuten ollut enempi kosteuttavalla linjalla shampoiden suhteen. Tukka kuitenkin tarvitsee paikkaustakin ja tämä on tosiaan yksi lempishampoistani kautta aikojen, siis ihan kaikista eikä vain paikkaavista.

*Tigi Oatmeal & Honey-hoitoaine 750ml, iso pullo siis tätäkin. Mulla on viha-rakkaussuhde tähän tuotteeseen, monikäyttöinen kuin mikä, toimii normihoitiksena, tehohoitona pidemmällä vaikutusajalla ja vielä jätettävänäkin. Tukalle herkkua aineidensa puolesta eikä sisällä silikonia ja INCI on muuten oikein hyvä. Hoitavin Tigin hoitoaineista. Joskus toimii, joskus ei ollenkaan. Pahimmillaan tukasta tullut sellainen pörrö että ei ovista mahdu kulkemaan :D Käytän lähinnä tehohoitona johonkin muuhun hoitoaineeseen sekoitettuna, hyviä kavereita esim. edellämainittu Joicon rekku, Joico IH, Lanzan rekku, MOP Hydrating-hoitoaine.

Sitten kohokohtaan... Saan nimittäin pitkään himoitsemani
L'anzan ULTIMATE TREATMENTIN!! Tästä todennäköisesti hillittömän loistavasta tehohoitosysteemista luokseni kotiutuu osat 1,2 ja 4, eli Purifying shampoo (step1), Keratin booster (step 2) ja Chemical Balancer (step4). 3 on tehohoito (aiemmin mainitsemani rekku) ja 5 on Hair repair leave-in protector, mikä onkin suosikkini jätettävistä hoitoaineista (sebastian potion 9 ja joicon ce-vaahdon ohella). Nyt pääsen siis testaamaan koko systeemiä, enkä malta odottaa. Tahtoo tahtoo tahtoo!

Tämä on vähän hankalasti saatava ja kallis, tottakai, mutta epäilemättä toimii. Näitä ammattilaishoitoja mitä on esim. Kerastasella ja Redkenilläkin, tehdään siis kampaamoissa yleensä. Tän suhteen mulla on suunnitelma ja alan pitää päiväkirjaa hiusteni hoidosta ja mahdollisista käsittelyistä tässä välissä, ja katsoa kuinka UT todella vaikuttaa kuntoon ja onko merkitsevää eroa normaaliin hoitamiseen (tehohoidot ja jätettävät mukaanluettuna) verrattuna. :)

...eikä tässä vielä kaikki...


*Redken Smooth Down Butter Treat. Redkenin Smooth Down (tosi kuivat ja vaikeasti hillittävät hiukset)-sarjan tehohoito. All Soft heavy creamia olen käyttänyt tyytyväisenä, mutta kaipaan silti jotain enemmän.. jospa tämä olisi sitten se. Heavy Cream tekee hiuksista nopeasti hyvännäköiset, vaikka INCI ei ehkä ole superhoitava niihin "oikeasti" hoitaviin tuotteisiin verrattuna, ja mulle kyllä riittää jos tää tekee sen saman, mutta toivon tän olevan hoitavampaa. INCIstä mulla ei ole suurta tietoa, kirjoittelen tästä ja kaikista muistakin tulokkaista sitten kun purnukan saan. Montahan vuotta mä olen halunnut kokeilla tätä? Muistaakseni v2003-2004 saakka, hinta vaan ollut esteenä (vaikka shoppaankin netistä) ja hiusten tarve ei ole ollut määriteltävissä aivan tämän "vaatimaan" kategoriaan. Täällä Redkenin oma esittely, omat kokemukset sitten myöhemmin.

*Redken All Soft Addictive Hair Transformer. Noloa, mutta ä en oikeastaan tiedä mitä tää tekee :D Kovin paljon Redkeneihin en ole perehtynyt verrattuna vaikka Joicoon tai Tigiin, mutta kiinnosti kokeilla kuitenkin.Jos tällä on positiivista vaikutusta hiusten kuntoon, se on hienoa. Jonkunlaisen kuvauksen löysin netistä, tällaisen:
"All Soft Addictive hair transformer is a lightweight formula that uses breakthrough nano-emulsion technology to provide smoothness, conditioning and shine. Lasts up to 5 shampoos."
Eli mitä ilmeisimmin joku hieno lisätuote normihoitorutiinien lisäksi, pitkäkestoista hoitavuutta, pehmeyttä ja kiiltoahan tuo lupaa. Saapa nähdä :)

Tigi-kokoelmaani lisäystä:

*Tigi Some Like It Hot Heat & Humidity Resistant Serum. Tigin kesätukan kokoelmasta (Some like it hot) seerumi, näitä pehmentäviä/silottavia, kuumalta suojaavia tuotteita, Tigin sivuille pääsee kurkkimaan tästä.

*Tigi Brunette Goddess Shine Spray. No, kuten nimi jo sanoo, kiiltosuihke. Toivon että tuoksu on hillitympi kuin BG:n hoitotuotteista mutta haaveeksi varmaan jää ;)



Nuo kaksi on sellaisia mitä en varmasti muuten olisi ostanut, mutta kun..  Tigejähän mulla on muotoilupuolelta melkein kaikki tuotteet mystisesti, juuri sain osan varastoista annettua veljelle joka varmaan saa ne käytettyäkin :) Olen laiska laittamaan tukkaa vaikka tarpeita olisi kyllä ja mallista saisi vaikka mitä.

Sitten, koska haluan kokeilla enempi Redkeniä ja tutustua Kerastaseen, ja joskus vaan on sellaisia tilanteita että se kaunis tukka pitäisi saada nopeasti, SAATAN sortua seuraaviin:

-Redken All Soft velvet whip-latvasuoja, tälle oikeasti on tarvetta koska tällä hetkellä mulla on latvasuojat tosi vähissä ja ne on kuitenkin todella tärkeä. Tigin Afterparty ja EgoBoost oli harkinnassa myös, mutta luulen että olen saanut yliannostuksen Tigiä jo, ja koitan nyt jotain muuta.
-Redken All Soft tai Smooth Down-hoitoaine, silikoniseksi poishuuhdeltavaksi hoitoaineeksi. Kerastaselta jos löytyy vastaava voisin ostaa vaihtoehtoisesti myös sen.
-Kerastase Nutritive Bain Satin 3-shampoo, se kaikista kuivimmile hiuksille tarkoitettu. Tästä olen kuullut paljon hyviä kokemuksia, ja vähäiset Kerastase-kokemukseni ovat olleet miellyttäviä, joten tämä varmasti on kokeilemisen arvoinen.
-Redken Electric Wax 11. Tätä kokeilin muutaman kerran kesällä, ja on ehdottomasti paras vaha kautta aikojen mitä olen käyttänyt. Tämäkin on todennäköinen ostettava koska tarvitsen vahan, kuten aiemmin taisin jo sanoa, mitä tekee kivalla hiusmallilla jos sille ei pysty tekemään mitään ts. sitä ei saa muotoiltua mallin mukaiseksi ja miellyttäväksi. Meinasin ostaa Tigiä (taas,huoh) mutta sitten muistin tämän ja koska hinta ei ole kovin erilainen miksi en valitsisi tätä. Ja ihan oikeasti hyllyyn saisi muuta kuin Tigiä ;)

Tuon hyvännäköisyyden ja laittamisen käsikädessä-kulkemisen olen sisäistänyt vasta vastikään itse, vaikka tiennyt ja muiden kohdalla sitä toteuttanut jo pidempään. Hiukset voi myös olla kauniit ja hyväkuntoiset, mutta silti jossain mallissa ja muodossa, säntillinen hoitaminen ja oikeat tuotteet ja välineet ja maalaisjärjen käyttö on niitä avainsanoja.

Tämähetkistä tukan yleistilaa: Puolipitkä (vasta lähti n7cm pois), paaaaaaljon käsitelty, tällä hetkellä tummanruskea väri ja vaaleahkot n. 7-8-asteiset raidat, voimakkaasti rikottu, kerrostettu malli ja otsatukka. Kaipaa hellää huolenpitoa koska joku lusmu on luistanut hyväksihavaituista hiustenhoitorutiineista, ja kärsinyt kuontalon omistajan päättämättömyydestä ;D toisaalta, sitä vartenhan ne hoitoaineet ovat (kuten joku viisas värikriiseilijä muinoin sanoi, jos luet tätä tunnistat varmasti itsesi), ja varmasti löytää tehokkaimmat kun on jotain mitä hoitaa ;)


tiistai 3. marraskuuta 2009

FOTD&NOTD ja joutavaa höpinää





Olenko mä hehkuttanut jo että saan Purple Crystalin? Siis ihanan Diorin joululookin toisen paletin? Jos en, niin nytpä tiedätte. Se toinen, Smoky Crystal kiinnosti mua alunperin
enemmän, mutta kun siitä alkoi ilmestyä enemmän kuvia ja swatcheja kiinnostus lopahti, ja viimeistään siinä vaiheessa kun kävin Sokoksella sitä swatchaamassa. Sitä vastoin Purple Crystal ei kiinnostanut ollenkaan, mutta siitä tuli hyvinkin kiinnostava muutaman kuvan perusteella sekä viimeistään swatchailuvaiheessa. Harmaita mulla on jo tarpeeksi joten Smoky on siinä mielessä turha, etenkään kun en niitä kauheasti käytä, Night Butterflyn ja Petal Shinen olen myynyt tän syksyn aikana eteenpäin joten periaatteessa violettipula mulla on, tosin on mulla riittävästi käyttövioletteja mutta ei Diorilta. No, kohta siis on. En malta odottaa!

Sitten itse asiaan, eli tän päivän naamaan. Meikkasin alunalkujaan Diorin Goldfeverillä, joka oli hailakka ja liian tylsä, ja kaupasta tultuani löysin MACin pigmentit  ja sain "hyvän" idean.

Tällaisen:



 

 
^tässä kuvassa värit tulee ehkä kauneimmin esiin




 

Olihan nyt varmasti kaikki kuvakulmat? ;) Meikissä käytetty lähinnä MACia, vähän muutakin, lista näyttää tältä:


-Pohjalla MAC Studio Stick foundation NC20 (sama koko kasvoilla)
-liikkuvalla luomella Hillary voidemainen luomiväri, oliivinvihreä, MAC mineralize duosta Illusionary/burning ambition tumma sävy
-kulmaluulla em. duon vaaleampi väri
-luomivaossa Beauty UK-paletista sisempi osa harmaanvihreä, ulompi oliivinvihreä, MAC Old Gold-pigmentti häivytellen ylöspäin (rakastan tätä!)
-Rajaus MAC Fluidline Richground
-Alarajaus MAC Fluidline Blitz&Glitz jonka päällä Old Gold (=tulos iiiiiihana vihreä <3)
-ripsissä Maxfactor Masterpiece MAX
-Rimmel tummanruskea kulmakynä

Ainakin syksyinen jos ei muuta! Ja tuosta Old Goldista tulee tosi ihana riippuen minkä kanssa sitä käyttää, naminami.

Sitten ne kynnet! ylhäällä  niistä olikin jo kuva, tässä vielä toinen


 

Tykkään ite.  Kynsissä OPI NNS, ChG Platinum Gold x2, ChG Spin me round x2 ja Poshe päällä. Halusin hieman tummemman kuin pelkän spin me roundin, mietin mitä laitan alle ja päädyin tuohon. Vähän vielä olisi saanut tummentaa mutta parempi kuitenkin kuin ilman tummempaa lakkaa alla! Ja Platinum Gold on yksinkertaisesti ihana, en meinannut raaskia pyyhkäistä yli mutta hologrammihimo voitti.


maanantai 2. marraskuuta 2009

Sunset Cafe vs. Pink Idol

Dior-esittelyä ja vertailua!

Simmuissa on siis kahta ihanaista palettia, vasemmassa Sunset Cafe ja oikeassa Pink Idol. Molemmat lukeutuu lemppareihini, vähän vaaleampia kokonaisilmeeltään kuin yleensä käyttämäni meikit, mutta aivan välttämättä edes minä en lisäile näihin mitään sen kummempia kuin ehkä rajaukset. Ja mainittakoon että Mr Sunshine tykkää molemmista, mutta etenkin Pink Idolista parin erikoisen sävynsä takia, tämä on luonnollisesti erittäin tärkeä tieto ;)

Tässä olisi kuvia!


                           Tässä siis molemmat:


 


Pink Idol yksinään:
 
 


Ja Sunset Cafe yksinään: (miksi tää eka kuva on tän värinen??)
 
 




Kummasta tykkäätte enemmän?

Mä tykkään tosiaan molemmista, mutta jos aivan pakko on valita niin.. En osaa :D Pink Idol sävyjensä ja Sunset Cafe monikäyttöisyytensä puolesta. Ehkä mä kallistun Pink Idolin puolelle kuitenkin kokonaisuudessaan. Eivät ne tietenkään samanlaisia ole joten ihan täysin ei voi verrata, mutta tummuusasteeltaan riittävän lähellä toisiaan, molemmissa persikkapinkki (sijoitettu muuten samaan kohtaan luomelle) ja sellainen hassu ei ihan vaalea vaaleanpunainen joka on hieman aprikoosimpi Sunset Cafessa.  Näissä paleteissa huonoimmat sävyt on mielestäni juuri ne vaaleimmat, Sunset Cafessa lisäksi ruskea ja Pink Idolissa vaaleanpunainen.

Mun kohdalla vaalea meikki ei tosiaan tarkoita väritöntä meikkiä, käytän aika paljon juuri vaaleanpunaisia, persikoita, erilaisia kullansävyjä, kermaa/vaniljaa, pronssia, ja silti (riippuen käytetyistä väreistä, juuri vaikkapa kulta+kerma+pronssi) voin käsittää sen helposti nude-meikiksi, kun toiselle nudemeikki tarkoittaa beigeä, harmaata, valkoista ja pehmeää ruskeaa esimerkiksi. Mulla ei muuten taida ollakaan ainuttakaan nudemeikkiä täällä? Pitänee tehdä sellainen.

Nyt kuitenkin varmaan huomaatte että osaan mä meikata hillitymmin ja vaaleamminkin, ei mulla aina ole tummia varjostuksia ja paksuja rajauksia tai glittereitä. ;) Usein on, mutta ei aina. Ja tän tyyliset meikit (rajauksenkin kanssa) on yleensä mr. sunshinen suosiossa muunkin kuin värien osalta, hieman lapsekas nassuni näyttää yleensä vielä lapsekkaammalta, etenkin hipauksella poskipunaa ;) babyface on babyface, toivottavasti multa kysytään papereita joka paikassa vielä kymmenen vuoden päästäkin! :D

sunnuntai 1. marraskuuta 2009

Onni onnettomuudessa ;)

Mulle sattui hyvä tuuri, keksin (höm) tänään supermeikkivoiteen!

Lancomen Teint Idole oli loppumassa, ja mulla oli sopivasti Cliniquen rasvapurkki tyhjänä. Pesin purkin, ja liruttelin jäljelle jääneen meikkivoiteen sinne mikä oli loistava idea, riittää vielä lukuisiin käyttökertoihin vaikka pumpusta ei tullut enää mitään. Noh, tuo oli hieman vaaleaa mulle, joten laitoin sitten hitusen MACin Studio Fix -meikkivoidetta(liian punertava yksinään ja kuivattaa) ja Clarinsin meikkivoidetta (tosi keltainen, mutta tumma) sekaan, ja huomasin lähes tyhjän Estee Lauderin ihonhoitoseerumin jonka pipettijutska ei sekään ottanut enää yhtään vaikka pohjalla olikin vielä himpun tavaraa. Eli nämä kaikki sekaisin, ja

TADAA!

Täydellisin meikkivoide tähän asti mitä olen kokeillut on valmis! Kyseinen sekoitus
-peittää erinomaisesti
-on kevyt
-täydellinen sävy
-saa ihon tuntumaan raikkaalta ja hoidetulta
-kosteuttaa/ei kiristä mistään kohtaan eikä ala hilseillä
-pisteenä ii:n päälle, levittyy kuin itsestään!

Läträäminen ja kokeileminen siis voi kannattaa :) Olen oikein iloinen tästä, ja tämän kokemuksen perusteella voin suositella  myös muille meikkivoiteiden sekoittelua. Itse olen sitä harrastanut aiemmin lähinnä siinä mielessä että blandaan liian tummaa meikkivoidetta vaaleammalla, mutta toimii siis suuremmassakin määrässä. Tuo Cliniquen purkki on 15ml ja se tuli vähän yli puolen välin täyteen. Riittää siis pitkäksi aikaa :) Teint Idolessa ja useissa muissakin omistamissani meikkivoiteissa on 30ml. Sain siis melkein puolikkaan meikkivoiteen ;D